Relativno datiranje znanstveno značenje

Sva imena, datumi i mjesta su promijenjeni, ali događaji u ovih sedam izvještaja su istiniti i bez uljepšavanja kako ih se oboje sjećamo. Ovo nije za mene."Ellen je izgledala prestravljeno i Charles je brzo dodao: "Nisi u pitanju, Ellen relativno datiranje znanstveno značenje. Bila je vrlo inteligentna i tada kao i sada. Protrljala je vrhove prstiju i posegnula za svojim dugim prstima tik ispod Johnova nosa. Skrenuo je pogled. Aaron je podigao pogled prema njoj i odmahnuo glavom ne. Bilo je mokro. Pogledala je okolo momke."Smeta li ti?"Naravno, nitko nije imao ništa protiv, a ona je sjela na sofu nekoliko metara iza stola za bilijar. OK? Preuzet ću krivnju ako budem morao, ali neću lagati."I muškarci su kimnuli glavom, još uvijek pod čarolijom.

Preplanule ljetne bedra na vrhuncu. Aron je bio krupan i tih dječak, s naočalama i domaćim, i vrlo razborit.Četvrti tip bio je John, obično zidar, ali večeras ga je Ellen potpuno hipnotizirala i nije mogao odvojiti pogled od nje. Aaron ju je vidio u profilu sa strane sobe. Napravila je pokret lizanja, ali nikad se nije dotakla."Ne postoji djevojka koju poznajem koja ne bi htjela taj kurac u svojim ustima", šapnula je, "tako te želim sisati da jedva mogu..." I na to je spustila ruku između nogu i masirala , gledajući s obožavanjem u plave oči dječaka, koji je padao u nesvijest od oskudice.Činilo se da se izvukla iz toga."Pomazite ga!"zapovjedila je promuklim šaptom. Ne kao muškarci, pretpostavljam.

John se nagnuo u stranu i pritisnuo nos na bijele pamuke i oštro udahnuo. Bilo je zapanjujuće. Ellen je zamolila Johna da se pridruži Billu s druge strane sofe, ostavljajući prazan prostor u sredini.

Otvorila je usta i polako izgurala jezik, došavši na jedan centimetar od glave mladićeva penisa. John, koji je još uvijek stajao, također je uživao u njezinim napola prekrivenim grudima dok je stajala ispred njega pozivajući njegov pogled. Kao malo seks čudo.

Takvu viziju momci su prije vidjeli samo u najvlažnijim snovima. Uzdahnula je i blijedo se nasmiješila, te je uzvratila pozornost na svoje iskrene obožavatelje."Oh moj!"cvrkutala je dok ju je dočekao pogled na dva fina, zdrava i vrlo uspravna penisa."Oh! Kako lijepo!"Sada je bio red na Ellen da padne na koljena pred momcima koji stoje. Njezini roditelji bili su bogati katolici koji su izdašno podržavali regionalno sjemenište, mjesto gdje se mladići obučavaju za svećeničku službu izlazi s dečkima u ranim 20-ima. To se dogodilo sredinom 70-ih, prije nego što smo se vjenčali;prije nego što sam je ikad sreo.

pazi koliko su mi dugačke bradavice... Ellen je upravo navršila 20 godina. Spustila je ruke i objesila glavu, zatim je provukla mačku kroz suknju i stisnula, a uz to još jedan mali plač. To je uznemirilo Ellen.(I dalje je tako, nakon 40 godina.) Razgovarala je s njim."Aarone, ovo bi ti moglo zvučati čudno, ali volio bih vidjeti tvoj kurac. Ako me samo promatraš, nećeš imati brige.
Prihvatio je još jedno pivo od Ellen i činilo se da je to izbacilo nešto žuči iz njega. S 20 godina, Ellen je bila puno divlja i malo manja verzija sebe u najboljim godinama.