Sabrina spellman izlazi

Mislim da sam bolesna", ponovila je. Vidiš, mislim da sam bolestan."Luke je nakrivio glavu u stranu, a na licu mu se jasno namrštilo zabrinuto lice."Znam da si i ti to primijetio.

Prošla je kroz sve to u svojoj glavi, ali sada nije bila tako sigurna. Stisnuo je oči i na trenutak sagnuo glavu, dajući si priliku da se pribere. Blago ohrabrena, napravila je oklijevajući korak naprijed, prema njemu.

Sjedili su na sofi u svom privatnom salonu, doručak je bio gotov. Posljedice onoga što je govorila postajale su mu jasnije. Ivy se na mjestu trgnula. Bilo bi najljubaznije što bismo sada učinili, da je potaknemo u pravom smjeru.""U redu, u redu sabrina spellman izlazi. Bila je toliko zanesena u ljuljajućoj udobnosti svojih pokreta uz nježno vođenje melodije vjetra da nije čula vrata kad su se otvorila i zatim tiho zatvorila za njom."Bršljan?"Luke je rekao odrezanim tonom u glasu -- formalnom oštricom koja obično nije bila prisutna. Ako nije bila voljna spomenuti vrućinu, vlagu za koju je znao da joj se širi između nogu, onda je neki dio njezine podsvijesti znao. postalo je hladno. Nekako. Ivy je počela koračati, nesposobna više čak ni glumiti mir. Podsjetio ju je na pogled koji je već jednom vidjela: došao je od bika kojeg je njezin otac ustrijelio u lovu, ranjeno uvrede, ali ne, više od toga, zastrašujuća volja za borbom.

Sve dok to nije silovito gurkanje. Luke je posegnuo do mjesta gdje su joj bila stopala, na sjedalu stolice, koljena pritisnuta na prsa. Nakon što je sjeo, nagnuo se naprijed tako da su mu laktovi bili na koljenima, a prsti su mu bili strmoglavi s bradom oslonjenom na njih. Na kraju je skupila hrabrost da progovori."Tko ga je sinoć zapalio? Mogu ih pronaći i zamoliti ih da ga ponovno zapale.""Ne.. zabavljanje s britanskim kućama. Ona i dalje ima pravo glasa u ovome", upozorio je kralj."Naravno, draga", rekla je kraljica prije nego što mu je na brzinu poljubila obraz i izišla iz sobe kako bi otišla provjeriti njihovu kćer. Ali morao je biti siguran."Dok si me jurio.

I već si napravio drva i stvari, samo sam morao zapaliti."“Naravno”, rekla je, izgledajući malo olakšano. To je savršen spoj za nju a ja sam, na primjer, voljan gurnuti je malo jače nego inače kako bih osigurao da donese ispravnu odluku.""Zvuči mi kao da želiš potpuno poništiti tu odluku.""Pa, možda bismo trebali.
Na primjer, glad ili žeđ."Kimnula je, sada ga ozbiljno gledajući.. Pomaknula bi se k njemu, ali ju je zadržao pogled koji je plamtjeo iz njegovih tamnih očiju.Činilo se da tamo vreba nešto opasno. Ali naravno, shvatio je, ona nije. Shvatio je to kao puno dopuštenje.
U kraljevstvu ima finih muškaraca; samo joj trebamo predstaviti pravog.""Nije to tako jednostavno, dragi", cvilila je, približavajući mu se. Ivy je progutala slinu, pokušavajući smisliti što bi rekla. Čitao sam o tome, ali čini se da nema smisla", sve je istjecalo šaptom, mucavim monologom koji se Luke morao napregnuti čuti. Na taj jedan prekrasan zvuk imao je osjećaj kao da mu je cijeli svijet ispao iz trbuha. Drago mi je što je priču bilo ugodno čitati.