Trošak pridruživanja stranicama za upoznavanje

Gospođa Hodgson je ustala, zacijelo je čučala iza pulta da odloži namirnice. je li to bilo u redu?"Još uvijek sam bio nekako šokiran."Izvrsno", rekla je kad je krenula izlaziti. Taj pijani nitko ne troši sve svoje vrijeme i novac na opijanje i jebeno smeće."Znao sam kamo ovo vodi."Hoćeš da te poševim?"Bilo je nevjerojatno koliko su mi se te situacije sada činile ležernim."Ne, ti mali kretenu. Barbara je imala ogromnu pičku."Jesi li spreman?""Da, spreman sam ti jebeni perverznjaku, samo zabij to u mene!"Osjećao sam se kao da netko mijenja žarulju na svjetioniku dok sam izvijao vrat da dobijem pravi kut. Nasmiješio sam se, razmišljajući o tome koliko će je boljeti koljena.– Idemo u dnevnu sobu. Jedva sam čekao osjetiti kako me gura dok sam je počeo orati.“Evo”, povela me kroz kuhinju u dnevnu sobu, gdje je bio čupavi tepih i kauč na kojem sam je pojela. Povremeno sam ga morao pomicati s jedne na drugu stranu kako je širina rasla prema sredini."Počni ga rotirati", zapovjedila je dok sam pokušavao pronaći način da ga okrenem."Proradi to unutra i van", prigušila sam hihot na apsurdnost situacije. Osjećao sam se prilično neugodno. Samo sam gledao kako moj kurac nestaje u njezinom ružičastom, malom ugrizu. Uz ovu vrućinu, ionako se nismo tuširali pod vrućom vodom!"Nasmijala se i pobrinula se dodati: "Iako moramo pokrenuti perilicu suđa.""Pa ne bi trebalo potrajati još sat vremena, skoro sam završio neki dan prije nego što sam morao doći kući i pomoći mami s večerom.""To je u redu. Stavila ih je na veliku drvenu dasku za rezanje i počela ih rezati."Jim, rekao sam ti za Sylviju, zar ne?"Kimnula sam, primijetivši veliki nož koji je imala u ruci dok je sjekla mrkvu."Kurnjala je po cijelom gradu i završila s bebom od onog lošeg Billyja. Ne želim tvoj mali kurac nigdje blizu moje mačkice."Nisam bio siguran je li ovo samo dio prljavih priča ili me ona zapravo misli kao govno. Sarina mama nije trepnula trepavicama dok sam dovodio njezinu kćer do vrhunca. Htjela sam ponovno kušati tu macu, ali moj kurac je trebao pažnju i brzo."Pa, jeste li ikada koristili dildo ili nešto slično?""Da", zahihotala je, kao da sam ja naivna trošak pridruživanja stranicama za upoznavanje. Jako dobro napravljeno...
Stajao sam tamo u šoku, rukama sam i dalje hvatao prelijepo dupe njezine kćeri, dok nas je gospođa Hodgson gledala kako se ševimo."Imam dist...traccted.""Pa, nakon što vas dvoje završite, bolje je da završite svoje poslove, Missy.""Ok mama," Sarah je jedva zacvilila dok joj se orgazam sve više povećavao."JA ĆU" LLLLLLLLLLLLLLL, zacvilila je kad sam osjetio kako joj se maca steže. S obzirom na nesklad između njih, kako u tjelesnom tako i u osobnom smislu, ne bih se iznenadio da Sarah bude posvojena!"Zabijte to u mene!"Kleknuo sam i zaškiljio da pronađem otvor za njezinu macu dok je odvajala svoju macu od mene. Sarah se srušila na tepih i pokušala doći do daha."Hoću.. emisija za upoznavanje pet momaka. I dalje mi je bilo nevjerojatno neugodno, a ona je još uvijek imala nož."Hvala Barbara, ovaj... Imala je dobru poantu, sjedio sam gol, otkrivena donja polovica tijela, zaglavio jebeno povrće u njoj."Ali mislila sam da smo on i ja, znaš..." "Ako ga stigneš poševiti, i ja ću ga iskoristitiooooooo" glas joj se povisio na kraju kad sam se počeo igrati s njezinim klitorisom."Ne, Jim, ne diraj me."Posegnula je rukom u suknju i počela raditi svoj klitoris. Mogao sam reći da je bila usredotočena na to da ga stisne svojim kegelovim mišićima."Ja samo tako masturbiram, mislio sam da bi i tebi bilo dobro.""Ungh", progunđala sam kad sam počela izvoditi brže udarce."To radi."Gugutala je dok sam joj zgrabio oba obraza za dupe i započeo svoju uobičajenu brzinu pumpanja."Udari me po guzici, Jim."Skinuo sam desnu ruku s obraza na trenutak da je ošamarim."Jače!"Opet sam ga udario, čuvši njezino hroptanje u znak odobravanja."Jebeno me opet udari, Jim!"Dao sam joj snažan udarac, što je dočekalo čujno trzanje."Nije tako teško, postaje osjetljivo."“Oprosti”, ispričala sam se. Ova priča bi mogla koristiti desetak + poglavlja...za sada je stvarno dobra!Lijepa priča..... Od svih vagina stranaca koje sam vidio ovog ljeta, Sarina je definitivno bila najljepša. Pokušavao sam popraviti bojler na vrijeme da se zafrkavamo, ali ona je nastavila postavljati glupa pitanja."Jesu li žene drugačijeg okusa? Znaš, tamo dolje?""Da", progunđala sam dok sam pronašla labav kabel koji je sprječavao da se grijač zapali. Sarah je slegnula ramenima i spustila se na koljena na betonski pod."Ovdje?"“Ovo me bole koljena”, rekla je.

Ukočio sam se na mjestu, nadajući se da ona možda neće primijetiti moj viseći kurac."Jesi li popravio bojler?""D-da, jesam gospođo."Teško je povući cijelu formalnu stvar sa ženom kad ti je kurac mokar od sokova iz pičke njezine kćeri."Divno, hvala. Znajući da samo metar suhozida dijeli ulazna vrata od ulaza u dnevnu sobu, shvatio sam da je onaj tko je upravo ušao u kuću čuo Sarin krik u jeku strasti. Osjetio sam kako me stisnute usne njezine pičke pozdravljaju dok sam gurnuo vrh svog penis unutra.
Bojim se da nemam gotovine da ti dam."“Izgleda da ti je Sarah već platila”, rekla je dok je vadila povrće iz hladnjaka.