Najbolje norveške stranice za upoznavanje

Vratio sam pozornost na njezino lice najbolje norveške stranice za upoznavanje. Ipak, shvaćanje toga i onoga što bi to moglo značiti izletjelo mi je iz glave kad me počela jahati. Igrali smo neke video igrice i onda sam se vratio kući nakon što sam dobio još 100 dolara trave. Bila je udaljena samo nekoliko centimetara.bi li boljelo?"Uh?"Moj mozak nije bio ispravno povezan s ostatkom tijela.

Istuširao sam se, ostavio Demie poruku, a onda otišao do ponedjeljka po još trave. Udahnula je i zadržala.
Začudo, to nije umanjilo njenu seksipilnost. Areole su bile bogate crvene, kao da su namazane ruževima, a bradavice su joj bile male, ali tvrde."Što...
Mogu li to učiniti?Oduzeti čovjeku život?Pa, pretpostavio sam da je to čovjek ispod šatora.Što ako sam pogriješila, a on će preživjeti noć ako ne...?Gledao sam u zvijezde, lako vidljive u ovoj hladnoj i vedroj noći.Što da napravim?Izbor mi je oduzet jer mi je šibica dogorjela do prsta. Zapravo sam mogao razaznati njezine usne.

Sada je mnogo dahtala. Kao ti..." pokazala je na mene."...'dum-mee', skraćeno je od 'glupa'. Sranje!Nagrizla se!Ispružila je torbu dok je kašljala i ljuljala se, a ja sam je oprezno uzeo, a onda sam rekao koji kurac i dobio veliki udarac.

Igrao sam tag s gumbom za odgodu dok nisam imao vremena samo nabaciti nešto odjeće i požuriti na posao. Krenuo sam u web pretragu, ali sve o demonima je samo folklor i sranje. Njezina se maca stegnula na moj jezik i gurnula je ljubavni sok. Prebacili smo vrećicu naprijed-natrag dok se nije ispuhala.
Demon je nesigurno krenuo do kauča i spustio se na njega. Zapamtio sam nekoliko stvari, ali ništa što bi mi pomoglo da sačuvam svoju besmrtnu dušu.