Odgovara profilu za upoznavanje

Poželjela sam da se malo opusti.

Imao je veliko dupe za jebanje jezikom, i stvarno je to želio. Bila je to savršena visina za obrubljivanje nekoga, koristio sam je prije.

Podigao sam ga i pitao dečke sviđa li im se ta slika, primajući nervozne poglede i kimanje glavom. Jay je pročistio grlo, djelovao je pod stresom sada kada mu je kurac bio potpuno mekan. Moj je red. sve vas" Opet, nervozan smijeh, ali definitivno zanimanje.

Nakon duge stanke i vidljivog smanjivanja kuraca u ruci, Jay je konačno rekao u redu ispod glasa, ali je potom brzo dodao da ne puše kurac... Iznenađeni su otvaranjem vrata lifta podigli pogled i pokušali sakriti nešto što sam vidio da je seksualni časopis. Nagnuo sam se i rukom podigao Jaysov penis i dao mu jaja nekoliko dugih lizanja. Kad su se vrata otvorila unutra su bila 4 dječaka (kažem dečki, ali imali su 18 i 19 godina) za mene su bili dečki. Dječak koji je bio u mojoj fotelji je ustao, zvao se Tony, i došao je pored nas da me gleda kako sišem kurac njegovog prijatelja.. Pogled mu je prešao s mene na Jayev penis, u ruci odgovara profilu za upoznavanje. Naslonila sam podlaktice na njegova bedra i otkopčala gumb na trapericama.

I ti si zgodan', odgovorila sam smiješeći mu se."Stvarno bih te volio popušiti na koljena" Dječak je teško progutao, a ostali su se micali i jedan je promrmljao ispod glasa 'Jebote, ovo je ludo' Stigli smo 22 i vrata su se otvorila, ja sam poveo dečki niz hodnik, oni hodaju iza mene, gledaju moje dupe dok idem. Nježno sam stavila prste oko njegove osovine i privela ga ustima. Todd je bio vrlo opušten, *izuzetno* opušten i nisam imao nikakvih problema da odmah zaronim duboko, gotovo da nije bilo otpora, bio je tako otvoren za mene. Volio bih da vam popušim... U tvojoj je kosi', istaknuo je Jay.. Dok se svlačio, nastavila sam lagano rukom milovati Toddov kurac, sada je bio super tvrd i sjajna precum je curila iz glave.
Njegove su ruke uhvatile moju glavu i gurnuo mi se u usta. Tako sam ostavio Deepaka da rimuje Jaya i ustao. Okrenula sam se prema Tonyjevom kurac koji je čekao koji mi je nježno trljao ušnu resicu i liniju kose. Jezikom mi je kružio i milovao Jayev sada trzajući šupak, prsti su mi držali njegove dupe obraze dalje razdvojene, a jezik sam se nabrao i ušao duboko.'ohhhh' Jay je tiho povikao, 'ohhh' jebi me u dupe, ohhh, da, jebi ga' Deepak je skliznuo iz bokserica i okrenula sam se da vidim njegov ukočeni kurac, bio je crnac, njegova obitelj je iz Zapadne Indije. Prišao mi je i oboje smo sjeli zajedno, rame uz rame između Jayovih raširenih nogu. Bio je ljut. Zapravo je izgledao kao da očekuje da će svakog trenutka morati pobjeći. Postavila sam svoja širom otvorena usta na vrh njegovog kuraca i počela ih pumpati rukom, ljepljive gomile sperme počele su prskati po mom jeziku, ustima, licu i kosi..

Puši me.'Sad je moj red' 'nisi poživio dok nisi imao 2 usta koja ti rade kurac u isto vrijeme' 'Zato samo reci Deepaku da je s tobom u redu, pa ćemo vidjeti kako će ići' Pogledala sam Deepaka , usta su mu bila malo otvorena, kao da diše na usta. Pustio bih da mi to isklizne iz usta i Deepak bi se začas našao na njemu.