Savjeti kada izlazite s oženjenim muškarcem

Djevojka iz okruga 8 gleda u mene.

Nitko nikada nije umro od previše opreza. znaš to, zar ne?""I dobro sam s jednima i drugima", svojim tonom mogla je čitati recept za juhu. Osjećao sam kako im je neugodno već neko vrijeme.

Izgubi i oni su mrtvi. Imam osjećaj da me cijeli dan želi ovako gledati."Imam bolest.
Razumiješ li?"Ne mogu ništa drugo nego kimati pod njezinom rukom, i to radim. Nisam lud ni prema jednom od ovih ljudi, ali ona je bila jedini drugi volonter izvan karijere. Barem to tako zovu kod kuće.""Mislim, što se događa? Što te to tjera da učiniš?"Ona to ne navija. ili me procjenjuje. Cijelo ovo mjesto je dovoljno zlo, a da ne uništi nešto lijepo."Ona može reći: "Prelijepa si da umreš ovdje. Luna je.

Opet sam zaprepašten i dok se moje misli poslože, dižu me na lebdjelicu. Spominju i stvar s lisicama, ali ne slušam baš. Toliko je jasno."Nemoj me tjerati da saznam", duga stanka."To je život Katniss. Na zemlji sam i pokušavam udahnuti zrak dok ne shvatim što se događa. To je... Peeta je još uvijek vani, i ako ga ne mogu pronaći, možda barem mogu pronaći rub karte. Odricanje od odgovornosti: Ni na koji način ne posjedujem, ne tvrdim niti na bilo koji drugi način preuzimam zasluge za bilo koju seriju Igre gladi ili njene likove. Ovoliko sam blizu pokušaja da se izmigoljim ispod nje, ali ona me je uhvatila. Koristi ga da mi drži zapešća iznad glave. Ona pritišće vrh o moju karotidu.
Osim što je to možda jedino srceparajuće od mene što sam ovdje da zaštitim Prim, jednostavno nema smisla."Ako si zarazan, zašto bi ti onda dopustili da volontiraš? Zar te prijestolnica nije trebala spriječiti da uopće budeš na Reapingu?"Ona radi na drugoj zamci: "Nisam zarazna.""To je psihički poremećaj. Ona bi zapravo mogla biti pristojna djevojka. Možda traži savez... Nježno me prevrće, pazeći da mi lice ne bude prljavštine i noža na koži. Osjećam se kao da sam trebao biti iznenađen ili prestravljen, ali umjesto toga, zapanjen sam. I prikovala me savjeti kada izlazite s oženjenim muškarcem.