Odvažne recenzije za upoznavanje

Vidjet ćemo koliko ih žena dijeli.

I utješi vas. Mislim da je vrijeme da priznaš da je gledanje silovane tvoje najbolje prijateljice fantazija koja te pali više od svega na ovom svijetu.Šteta što joj nikad nećeš reći. Ako netko želi saznati više, može pitati. Kada ovo pročitate, želim da odete i razmislite o svemu. Dopuštate im da vas zlostavljaju, koriste, uzimaju kako god žele. I prvi put kad sam te sagnuo preko svog stola i jebao te dok nisi vrisnuo, nosio sam odijelo.

Prvo ćete razmisliti o svojoj želji da vas muž otkrije. Uvijek je bila tu kad si je trebao. Vrlo sumnjam da će vam se u početku svidjeti, ali s vremenom ćete biti presretni. Ali kad to učiniš, sam ću te ogoliti. Odlučujem se jer mi to omogućuje razne prednosti u odnosu na one koji to ne čine.

Lažna koža i metalni klinovi i glupi patentni zatvarači i stvari bez prepona. Ali imate posebno mračne fantazije o kojima moramo razgovarati. Ništa originalno ili pametno. A ja ću te uzbuditi i uzbuditi i dovesti te do točke u kojoj ćeš priznati svaku mračnu i crnu misao za koju znaš da ne bi trebao. Zato dobro razmislite o svemu i vratite se kad budete spremni. I nasmiješite se u tami dok se uhvatite u koštac sa svime što ste priznali.

Većini vaših prijatelja i obitelji nikada ne bi palo na pamet da ste ovako mračni i kompleksni. Kad budeš trebao ići u ova mračna mjesta, odvest ću te tamo. I držati te.

Stavit ćete ga i zategnuti oko vrata i masturbirati dok sebi priznajete sve svoje maštarije. Kasnije, kada prvi put nosite ovratnik, to ćete učiniti sami odvažne recenzije za upoznavanje. Ovo je ono što želite. Nikada nećete znati što ona potajno misli o vama. Tvoj ovratnik je moj pojas. Drugi je nosio ogrlicu od bisernih kapi. To je tvoj ovratnik, ne moj.

Jedini način da to učinite je da odvojite malo vremena i naučite o podnošenju i svim fantazijama i strahovima koji kruže oko njega. Baš onako kako si mi rekao.
Očaravajući ste, šarmantni i sposobni se održati u pristojnom društvu ili u baru. Bole te usta, maca i dno. Ali ovdje je trljanje. Toliko ste toga prošli zajedno. Neću ovdje ulaziti u mračnije i dublje misli. Sama, drhtava, gola na krevetu, natopljena znojem, srce lupa. Sve podmornice moraju s vremena na vrijeme nositi ogrlicu.