Brzi izlasci u Myrtle Beachu

Nisam mogao razumjeti svoje miješane emocije. Želim da jebeš moju pičku jezikom dok mi ne doživiš orgazam onda kad ti kurac opet bude tvrd ja želim to u meni.
Pantyhose ili visoke bedra. Dok sam sjedio i gledao kako Bob jede macu moje žene, a zatim je prodro u nju i pojebao je nisam mogao podnijeti. Lisa je podigla pogled prema Bobu kad je prišao i sjeo pokraj nje.
Ponovno je sjeo i rekao: "Lisa, ako osjećaš isto što i ja prema meni, želim da uzmeš moj kurac u svoja usta."Lisa ga je pogledala, stavila mu ruku iza vrata i privukla ga k sebi i strastveno ga poljubila. Kad sam mogao razabrati što gledam, shvatio sam da je to moja spavaća soba.Čuo sam Bobov glas kako kaže "Jesi li već spreman?"a iz onoga što se činilo iz druge sobe čuo sam kako je Lisa rekla da ću doći za minutu.

Jednostavno nisam mogao vjerovati da me je mogla tako brzo prestati voljeti. Lisa ga nije pokušala zaustaviti. To je zahtijevalo od mene brzu akciju. Očito skupo. Samo nemoj razumjeti tu kicku.
Poglavlje 3: Najsmješniji kućni videozapisi na svijetu Nakon što je plač prestao, počelo je opijanje. Otišao sam i uzeo pivo i uzimao još jedno dok nisam zaspao na sofi. To me zabrinulo jer sam znao da imam najmanje 5000 dolara na svom tekućem računu. Sve što su mogli reći bilo je: "Ovdje nešto nije u redu. Platio sam pivo i hranu kreditnom karticom i krenuo prema bankomatu s punim uslugama kako bih provjerio svoje stanje. Sada sam mogao vidjeti da gledam ono što je izgledalo kao dnevna soba, ali nisam to prepoznao. Iznenadilo me što sam ovaj pogled smatrao erotskim brzi izlasci u Myrtle Beachu. Bob je prekinuo poljupce i povukao se od Lise. Kad sam se vratio u stan nazvao sam Lisine roditelje da vidim hoće li mi reći kako da stupim u kontakt s Lisom.