Pronašla muža na stranici za upoznavanje

Neki muški bljeskači nisu imali ništa za pokazati, ali činilo se da pričinjavaju isti užitak u egzibicionizmu, čak i nevoljnim gledateljima.Žene su uglavnom imale više sreće, jer su rijetko nailazile na nevoljne gledatelje, češće ih ohrabrivale da budu sve odvažnije.

Sveukupno, noć je bila uspješna. Mora da sam bila previše zaokupljena mislima, ili mi je možda nedostajala Desova prisutnost u sobi sa mnom.
Radili smo tijekom ljetne stanke, praktički smo izjednačili godišnju dobit iz prethodne godine pronašla muža na stranici za upoznavanje. Des i Ken bili su oduševljeni kao i Cat i ja. Nikada nije imala djecu i vjerovao sam da bi htjela da Kent posveti više vremena njihovim interesima za slobodno vrijeme.Željela je proširiti se na kupaće kostime, tržište žestoke konkurencije, uz naše sudjelovanje i Darleneinu prirodnu kreativnost u dizajnu stalne činjenice o spojevima. Ispričali smo im sve o vašem prekrasnom mjestu i svi se raduju jutarnjem kupanju u jezeru.

Današnje društvo je više prihvaćalo golotinju. Des je oprezno prišao Kentu i Margaret o mogućnosti njihova sudjelovanja u Kentovom poduzeću ako je rast dopuštao. Nakon kratkog upoznavanja svi smo bili u jezeru, plivali i razgovarali kao stari prijatelji. Bilo je važno pridobiti dovoljno široku publiku klupskih poklonika da bi vrijedilo promovirati posebnu privatnu predstavu ili saznati je li dostupno prikladno mjesto. Iako sam se u početku osjećao neugodno zbog tako eksplicitnih snimaka, među mojim nogama je postajala sve veća vlaga i slaba aroma mog seksa koja mu je toliko prijala da mi je dao dodatni novac. Otkrio sam da je publika isprva bila prigušenija dok sam ulazila u svoju rutinu. Ovo je bio relativno nov dodatak našoj seks igri. Bili su u gradu i vidjeli nove znakove na Lakesideu, kako smo ga sada zvali.

Bilo je ugodno sjediti, mekane kožne naramenice podržavale su tjelesnu težinu, dok su genitalije putnika u svakom kutu potpuno izlagale prodiranju odozdo ili straga. Možda sam samo bio previše kritičan.

Rekla mi je da zajednički život nije novost i da je sudionicima donio mnogo dobrobiti. Bila je tako puna razumijevanja. Kent je telefonirao iz lokalnog motela i rekao da je stigao kasno u četvrtak i da je s njima Rick, jedan od njegovih prijatelja i njihove žene. Napajanje i telefon bili su spojeni, da bi Tony naručio materijale. Cat i ja nosili smo torbu s promjenama kostima, uključujući i nešto uzbudljivije BDSM opreme. Najbolje od svega, Kent mi je rekao da će sredinom tjedna srediti sve kupce koje može koristiti objekte. Sljedeći dan protekao je u zvonjenju kontaktnih brojeva koje je Ken zapisao, provjeravajući postoji li interes da nam dopusti predstavljanje modne revije.
Margaret se veselila što će se odmah useliti, rekavši da joj život u motelu nije baš po volji jer više voli privatnost njihovog doma. Naši mlađi prijatelji dolazili su preko tjedna, jer su rano krenuli na ljetne praznike, i ostali kod Tonyja i Melisse. Tony je stavio radnju na čekanje, ali temelj je bio tu i uvjeravao nas je da će uskoro biti dovršen. Više sam volio scenski rad, a kasnije sam shvatio kako djevojke lako mogu postati ovisne o teškim drogama u rješavanju nekih čudnih i tužnih zahtjeva koje su dobivale svake noći. Cat i ja smo dokono razmišljali u našim trenucima razmišljanja, koji je čudan dio ljudske psihe natjerao muškarce i žene da dopuste invaziju na svoje genitalije na ovaj način. Do kraja dana imali smo još tri pozitivna odgovora i još dva koja bi zahtijevala daljnju istragu. Uživala sam u ponosnom izrazu njegova lica dok sam sada mamila potpune strance oba spola. Postojalo je rastuće tržište za Kentovu radikalniju opremu.

Bill je pitao hoćemo li biti spremni održavati privatne emisije u susjednoj sobi. Sada kada su ovdje imali svoju bazu, s Rickom na licu mjesta koji je organizirao rasvjetu i prezentaciju, ideja mu se jako svidjela.