Je meetup stranica za upoznavanje

Ovo mi je deseti put na turneji, znao sam kamo su otišli, ali nisam osjećao želju da im se ponovno pridružim. Ruke su mi zadrhtale od ekstaze, ubrzo sam bio na laktovima i ponovno se zabio u nju. Prizemljila je svoj goli seks o prednji dio mojih traperica i osjetio sam više nego što sam čuo režanje koje polako dolazi iz nje. Pokupila sam nekoliko deka za pakiranje koje sam držala u krevetu i otišla u polje. Polako sam se spustio niže, prisiljavajući više sebe u nju.

Na kraju sam shvatio da bih čak mogao biti uhićen zbog otmice je meetup stranica za upoznavanje. Premjestila je ruke na svoje hlače i odgurnula moje s puta. Kad je završila, polako se spustila natrag na deke. Prst mi je prodirao do drugog zgloba bez ikakvog otpora, samo osjećaj intenzivne vrućine i vlage. Podigla se s tla kako bi se čvrsto privila uz mene dok je dolazila uz niz snažnih drhtaja.

Kad sam bila mala, tata i ja svake smo subote išli na matineju. Toliko sam teško disala da sam jedva mogla održati poljubac. Dugo smo ležali zagrljeni jedno drugo.

Pročistio sam grlo i rekao: "Oprostite, gospođice?"Okrećući se polako prema meni, vidio sam da su joj oči natečene, a obrazi blijedi. Bila je to rekreacija pozadine korištene u Drakuli Bele Lugosija i prolazila je između mene i ostatka grupe. Odveo sam je do svog kamioneta i smjestio je prije nego što se popeo na vozačevu stranu."Postoji nešto što želim da vidite."Bila je toliko ošamućena, da mislim da nije shvatila što se događa. Vidim je cijelo vrijeme na vijestima, od dobrotvornih događaja do dodjele nagrada. Nije mi trebalo dugo da osjetim kako mi se njezini nokti zabijaju u leđa. Možete sjesti tamo neko vrijeme, imam druge stvari na koje moram doći.
Cilj je bio napisati priču pod naslovom "Set" koristeći sljedećih deset riječi: Charity, Harmony, Lavanda, Painting, Remote, Ribbon, Skulk, Sky, Solace, Transform. Otkopčao sam joj sigurnosni pojas i nježno je podigao. Budivši se ovdje, Hollywood se osjeća kao... Kriv sam pogledao tamo gdje sam ostavio Lisu da leži. Dio mene je shvatio da u filmovima ima više trikova nego magije, ali samo sam morao pogledati Lisu da bih znao da ima i magije. Ako bi me uhvatili, objasnio bih kako sam se razdvojio i samo pokušavam pronaći put natrag do grupe.Šuljao sam se okolo cijelo poslijepodne, lutajući s jedne zvučne pozornice na drugu. Kako je planina odvojila polje od Hollywooda, ubrzo nas je odvojila od polja i događaja koji su se tamo događali. Ljudi su njezino kašnjenje pripisivali ponašanju dive u nastajanju, za one koji su to i primijetili. Njezine male ruke pokušale su otvoriti moje hlače, ali nije uspjela stisnuti gumb. Polje je bilo prošarano divljim cvijećem i odvezao sam se do parcele koja je bila posebno gusta s njim. Dodirnula bi moje rekvizite kako bi se uvjerila da je nešto u filmu stvarno, a ja bih se pravio da ne primjećujem.