Aika vodič za upoznavanje

Rekao je da je sretan što ima djevojku poput mene... Ranije danas konačno sam poševila muškarca svojih snova.

Moje ruke pokušavale su posegnuti za njegovim kuracom. Nitko ne kaže da je savršen, ali za mene je inteligentan, nestašan, suosjećajan i seksi.Što bi žena više mogla tražiti?Zaspali smo nove sate nakon što smo dopustili požudi da preuzme vodstvo, a ova priča počinje kad se probudim kasno te večeri. Imao je osmijeh koji je govorio da točno zna što radim. Osjećam osmijeh na licu. Dok su mi se ruke spuštale, diveći se njegovim dlakavim prsima, milujući svaki dio njegovog tijela, guštajući svaki zadnji centimetar, nisam mogla biti sretnija.

Kad se vrati, gol je i još se smiješi. Od svih stvari koje su se dogodile do tada ili nakon, rekao bih da je ovo bio njegov najbolji trenutak genija. Osim toga, drži me uza se, mogao me je pustiti ili odgurnuti, ali nije. Moj prijatelj, moja dominanta, moj se usudim reći, dečko... Poljubac tako brzo eskalira, postaje tako intenzivan, naša tijela jasno ponovno gori i očajnički želimo osjetiti jedno drugo blizu. čudna kombinacija koju je imao čarobni način da izazove. Ne znam zašto sam ga samo htjela dodirnuti.sjedio je ondje, zadržavajući svoj drski osmijeh, ali ne poduzimajući ništa aika vodič za upoznavanje. Njegov je dodir bio mnogo hitniji i željniji, njegove ruke su očajnički tražile mene. Sjedim tamo, kratke hlače su mi više nego malo mokre. Pitajući se zna li što smjeram.

Bila sam šokirana koliko sam brzo doživjela orgazam i kako sam se dobro osjećala. Trebalo mi je još samo nekoliko udaraca dok nisam osjetila kako pulsira u meni i osjetila kako sam ispunjena. jasno je da su svi ti video razgovori otklonili zabrinutost zbog prljavog govora. Odjednom se bojim da sam previše bucmasta i brinem se da ga neću moći usrećiti. Razgovor i ne znam kako su došli do točke u kojoj je rekao da nije vidio drugu ženu od našeg prvog nestašnog telefonskog poziva. Ali bilo je prekasno, već ih je stavio u džep. Bilo je očito da izgaram od želje, i vrlo jasno da je i njemu potrebno oslobođenje.

Počela sam sortirati odjeću, a zatim pokušala posegnuti za donjim rubljem. Njegove ruke pomiču se s mog struka i čvrsto se oslanjaju na moju guzu, držeći me u položaju blizu sebe.