žargonska riječ za spojiti se

Paula i ja smo postale jako dobre prijateljice. mogu li svršiti?"nisam ništa rekao.
Opet smo sjeli na još jedno piće kad je zasvirala prva spora pjesma. Kad sam je pokušao zagrliti, ona se doslovno otopila u meni žargonska riječ za spojiti se. Moj normalni frizer je dao otkaz i preselio se u drugi grad. Bio sam u srednjim dvadesetima i kroj je bio više za kasne tinejdžerske godine.
Otvorio sam oči i pogledao je. Iako sam bio izuzetno uzbuđen i privučen Paulom, pića su mi sada dopuštala da stvari vratim u ispravnu perspektivu.
za Boga miloga Paula, reci nešto!""Vaša žena ima aferu s nekim tipom kojeg je upoznala na poslu 2 godine. Napuhao sam joj kosu dok smo se tako čvrsto držali. jesam li rekao da je Paula obična?Što sam, dovraga, gledao?Što kažeš na JEBENO VRUĆE!Nekako sam prošao kroz crkvu i sve do recepcije, a da nitko nije vidio kako sam totalno zagrijan za svog prijatelja aika vodič za upoznavanje. Ovaj put smo oboje uživali u naknadnom sjaju orgazma. Budući da nisam bio previše lud za ostatkom osoblja, rekao sam u redu i dogovorio sastanak s Paulom za sljedeći tjedan.