Stranica za upoznavanje kvadriplegičara

druge.. stranica za upoznavanje kvadriplegičara. Voljela je pričati sranja, unatoč tome koliko je visoko tvrdila da misli o njemu.

Probuđenje zvukovima borbe dezorijentiralo bi svakoga." "Borba"" Nasmijala sam se. Njezina je ruka milovala moju bradu prije nego što ju je usmjerila prema TV-u. Osjećam se isto", rekla sam lagano. Dopustila je to i čak je djelovala utješeno time."Jeste li pronašli dobre zvijezde?"Pitao sam.
"Zaboravila si ovo", rekao sam i pružio joj ih. "Mjesec dana kasnije, ima neke prijatelje i bučni su cijelu noć, ali ja i dalje dobro spavam. "Nije bilo ništa. Oprostite mi."Počela je hodati.

Vidio sam da Vrt nije sam u svemiru."Pogledala je u nebo i znao sam da gleda svoj rodni planet, gdje god se nalazio na dnevnom nebu. Vratit ću se na kraju."Ne sličim joj, ali je vrlo privlačna. Nisam ih vidio neko vrijeme, ali ne mogu zaboraviti prvi mjesec života ovdje. Položio sam joj ruku na rame, nadajući se da to neće prekršiti komplicirani kodeks ljubavi koji je zastupala. "Oh, naravno.nisam ni ja. U svakom slučaju, stvarno mi je žao što ne mogu brojati do dva. Naš je interes oduvijek bio iskoristiti moć fetalne ili dječje zvijezde kao ogromne izvore moći, ali jednostavno nam je nedostajala sposobnost za to južnjačka web stranica za upoznavanje gospodina. To me je natjeralo da se osjećam živa, ići mjesta, razgovarati s ljudima, slušati priču lijepe djevojke. Njezine svijetle ljubičaste oči zurile su u moje. Poljubila me u obraz i povukla se da nastavi gledati."Ja? Imam te?"Ja sam sada bio taj koji je šaputao. S imenom, ne znajući i... Vidjet ćemo se puno, i naviknut ćemo se jedno na drugo."Ustala je i počela se oblačiti."Ali prvo, moramo ti pronaći ime. Bilo je zanimljivo, pitati vas netko tko bi znao lažete li što mislite o laganju."Pa. Mislio sam u svim okvirima toga.

Ona se lukavo nasmiješila i rekla, pozivajući se na ekran: "Koji bi od njih volio biti?"Potapšala je prostor pokraj sebe, a ja sam skliznuo sa stolice da sjednem pokraj nje. Sad nije bitno lol. Pošao sam za njom, izgubljen i pomalo uplašen. Bilo je teško držati ih već tamo gdje ih mogu vidjeti. Nisam imala pojma što se, jebote, događa, pa sam pozvala policiju." Završila sam svoj komad. Vidjela je kako ih promatram, a zatim njezine upečatljive ljubičaste oči i pogledala me je: "Ne brini toliko."Kimnula sam i došla do svoje priče, preskočivši porijeklo mog dolaska živjeti tamo."Tamo je živio jedan tip iznad mene prije nego sam se uselio.

Ali propust je lagao, i time sam počinio nemogući grijeh."– Što si izostavio?A zašto sada nije bila?Ako to čak i nije bilo ono što je morala cenzurirati u svojoj priči, što bi uopće mogla zadržati za sebe?Naizgled je prvi put u životu izgledala ranjivo. "Da, to sam sebi govorila." Pustila je moju ruku.
Izašli smo iz auta i naslonili se na prtljažnik. Počeo sam još jednu stvar koju jebeno ne mogu završiti.
Sjeli smo za jedan od njihovih vanjskih stolova i ušli u našu pizzu. Njezin pogled bio je križ između zabave i ljutnje."Pa, za kakvu me ženu smatraš? Nisam takav vanzemaljac, Romane.

Promrmljala je s razumijevanjem i dovršila cigaretu, zgnječivši ga pod nogama." "Možda mi to možeš reći uz hranu, Romane. "Ako gazdarica dođe pričati sranja, primijetit će tvoje oči." "Oh, u pravu si ." Stavila ih je. Osjećao sam ih na nama sve do kapije. Okrenula se."Rekao sam previše.