Kako pronaći spojnicu na pof

Patrick je jedan od Bambijevih redovitih ljubavnika još od njezinih dana kada je vodila Pussycat Beer Bar. Ona je odavno grešno iskvarena, ali to je već druga priča. Dok je uzjahala na njega i trljala njegov tvrdi dugi kurac preko vlažnog mirisnog utora svojih egzotičnih usana, Patrick je izjavio: Za razliku od drugih mušterija, često ju je jebao bez kondoma, baš kao dečko, kao pravi ljubavnik.Čak me tjera da nosim kondome većinu vremena, ali nikad Patrick. Pretpostavljam da je uzbuđenje svega toga nadmašilo nedostatke, a on već neko vrijeme jebe Bambija uz jednu od njezinih malih kurvi. Sinoć je Patrick došao vidjeti Bambi i jednostavno joj je izjebao mozak.
Plaća li jedno ili drugo, pojebe oboje. Sjećanje je još uvijek vrlo živo i čini me teškim čak i sada. Svejedno, vidio sam je kako se trgnula prije nego što je uvukla taj muževni kurac u svoju udanu macu i ispustila jecanje čistog zanosa. Fizički privučen ovim zgodnim quarterbackom, Bambi ga je odlučio poševiti uz jednu njezinu kurvu dok sam ja gledao dalje.
Znao sam da će te usne koje volim uskoro biti omotane oko Patrickove muškosti.Željela je sebe, čistu, urednu, savršenu i netaknutu za Patricka večeras. UPOZORENJE: Ako vas vrijeđa pornografija, rogonja, dijeljenje žena ili nenasilna prostitucija, molimo NEMOJTE čitati. Nakon četiri godine redovitog jebanja, Bambi zna dobro ugoditi Patricku kako pronaći spojnicu na pof. Kako bih mogao uskratiti Patricku njegovu omiljenu malu kurvu?Skupljajući njegovu tešku pizzu, ona ju je bolno, ali željno ubacila u svoju usku tajlandsku macu. Toliko je bila bolna nakon parenja s njim da sam morao čekati do sutrašnjeg jutra kako bih pojebao macu svoje mladenke kasnih 20-ih izlazi iz ranih 20-ih. Bila je udana žena koju je upravo dobro pojebao zgodan i muževni bik. Ili je to možda jednostavno spoznaja da su svi bili potpuno amoralni;ništa osim malih kučkica koje su trebale pojebati bilo koji bijeli kurac koji bi mogli dobiti u svoje male pičke;pijetlovi koji su bili mnogo veći od lokalne muške autohtone sorte, na način na koji je veliki crni pijetao bijeloj mačkici.
Jedan tip koji je s nama od samog početka i s kojim ona rado bludi je Big Patrick, jer on utjelovljuje muževnog muškog bika u svakom pogledu.