Izlaziti oko Luke Betty

Stojim iznad tebe, blizu da svršavam i nježno ti trzam bradavice u jednoj ruci. Nježno grickajući. Osjećaš kako moj kurac kuca između nas kroz moje hlače dok ti doslovno razdiram bluzu.
Sada stišćem tvoj dupe obraz u ruci dok guram naprijed i gore, prodirući konačno u tebe svojim debelim kurac. Ne mogu preboljeti koliko vam je vruće dok se vaša maca steže oko mog penisa koji pulsira. Savijam te dalje naprijed, želeći prodrijeti u tebe što dublje mogu, čvrsto pritisnuvši nos uz tvoje dupe.
S jednim posljednjim stiskom tvog dupeta, posljednjim sisanjem/ugrizom tvoje bradavice osjećam kako ti se maca steže na mojoj ruci. Nema puno toga za učini, a ja preuzimam na sebe da ti pomognem započeti."Slijedim vas do ormarića, sobe srednje veličine, polica na svakom zidu i središnjeg stalka. Zato brzo postaješ moj omiljeni zaposlenik!mislim u sebi. Povlačenjem za kosu da se ne možete povući.
Posegneš okolo i otkopčaš grudnjak, ispustiš ga na pod dok moja usta ponovno pronalaze tvoje bradavice. Slaba u koljenima istiskujem zadnju spermu i prinosim ti vrh svog kuraca u usta. Stojite unatrag, naslanjajući se na stalak, poderane bluze, suknje oko struka i velikih grudi iznad grudnjaka. Osjećam kako ti se usta i grlo skupljaju oko mog obujma dok ti počinjem polako jebati lice, ulazeći u lijep ritam. Debela ljubičasta glava koja već blista od precum i tvoja sperma iz mojih ruku... Držeći ih oboje u jednoj snažnoj ruci, moja slobodna ruka klizi uz vašu unutarnju stranu bedra, milujući vašu macu, otvarajući vaše usne i zaranjajući u vas. Trebam te. Moja slobodna ruka povlači tvoj grudnjak koji napreže prema dolje kako bi oslobodio tvoje velike grudi, neposredno prije nego što se vratim na gnječenje i pipanje tvoje dupe. Dajem ti dovoljno vremena da udahneš i onda ti guram kurac natrag u grlo. Ošamućeno stenješ dok mazim svoj kurac koji stoji iznad tebe. Sada te ljubim u vrat, grizem te za rame, bijesno te želim natjerati da svršiš. To je jednostavno previše za tebe i osjećam da jako svršavaš preko mog kuraca, preplavljujući moju osovinu i jaja svojim sokovima. Prekriven tvojom slinom, lako klizi unutra i ja se zakopam u tebe do balčaka izlaziti oko Luke Betty. Moji prsti se uvijaju oko tvog tijela kako bih mazio između tvojih nogu, češljao ti rupu u guzici, a zatim gladio podnožje tvoje mace, osjećajući svoj kurac dok te jebe unutra i van.
Moje ruke se vuku do tvojih ramena i nježno te guraju prema dolje tako da si na koljenima ispred mene, a moj pulsirajući kurac cilja ti ravno u lice. Osjećam da si sve bliže i bliže da mi svršavaš preko lica, ali još nisam gotova s ​​tobom. Noge ti popuštaju i puštam tvoje ruke. Osjećaš kako moja dva prsta klize unutra i van, sve brže i brže, palac ti trlja klitoris, kako moj dlan maže o tvoje usne dok se naginjem naprijed i uzimam jednu od tvojih bradavica u usta.

Osjećam kako postaješ sve vlažniji i vlažniji dok počinjem pritiskati jedan palac u tvoju čvrstu rupu dok se drugi nastavlja vrtjeti oko tvog klitorisa, trljajući ga sve brže i brže. Uz njezino dopuštenje, objavljujem je da biste možda uživali koliko i ona.

Bluza vam se napinje preko velikih grudi, izvlačeći je iz struka suknje kako biste otkrili donji dio trbuha.