Ugovor o izlasku sheldona coopera

Napustio si me i onda smo opet zajedno, a onda te odjednom opet nije bilo. Izgledala je malo... To bi vjerojatno samo usrećilo mog odvjetnika."Odgovorio sam s nekim sarkazmom.– Hoćemo li biti svingeri?Tom je dobio smiješan izraz na licu."Nisam to planirao, jednostavno me ne zanima bilo što raditi s nekim koga ne poznajem.""Valjda razumijem to, ali što ako je to netko koga poznaješ?""Mislim da je odgovor da ćemo morati samo pričekati i vidjeti."Vidio sam izraz njegova lica, Tom se uzbuđivao samo pri pomisli da bih zapravo mogao nešto učiniti s nekim. Vratio se za nekoliko minuta i sjeo pored mene na krevet, s ručnikom omotanim oko struka."Volim te Sally, ali ne znam koliko ovoga mogu podnijeti."Oči su mu bile upitne."Pa, razmisli malo o tome. Brad joj je rekao.– Sally je liječnica."Oh, za tvoju nogu."Cindy je nehajno prekrižila noge, ako bi majica išla više, ne bi bilo razloga da je nosi. Samo se otvorila, desna mi je dojka iskliznula van."Ups!"rekao sam i zatvorio ga. Tada sam začuo zvukove koji su dolazili iz druge sobe, prigušeni, pa sam ustao i navukao ogrtač. Terry je bio prilično siromašan ljubavnik, ali Ben?Ben je bio spektakularan. Jedna od stvari koje stvarno volim je zadirkivati ​​Toma, to ga pokreće."Možda ću ovo ponoviti, vani u dnevnoj sobi."rekla sam mu dok sam spuštala i skidala gaćice. Ona je fina, ali... Pišem samo ono čega se sjetim, svaki dan pomalo. Pokazao sam im jednu od slobodnih spavaćih soba, a zatim otišao u kuhinju raditi na večeri.– Dopusti da ti pomognem.rekla je Cindy.
U svom uredu sam mogao raditi gotovo sve što sam htio, gotovo uvijek je klijent samo slijedio moje upute. Ali ne želim da se osjećaš kao da moraš učiniti sve što ne želiš.""Ne trebaš se brinuti o tome, Tome, ali stvari bi sada mogle biti drugačije. Bio je to Tom. Svi smo sjedili nakon večere i posjećivali, a onda su Brad i Cindy otišli u krevet ostavljajući Toma i mene same."Cindy se čini lijepom."rekla sam Tomu. Posljednje čega sam se sjećala bila je vizija Brada kako se nagnuo nada mnom, bio je ogroman i uspravan, znojio se. Stotine puta bila sam gola s njim, dvaput se udavala za njega i dvaput sam ga napustila. Moj plan da ga dočekam nagog na vratima zvučao je zabavno na prvu pomisao, ali onda je to što ga nisam vidio nekoliko mjeseci učinilo gotovo kao da to radim pred strancem. Nekako nisam osjećala ljubomoru ili nešto slično. Bila sam gotovo gola, dok sam ušla unutra i udaljila se od njega bila sam toliko napaljena da sam se oznojila.

Hoćeš šalicu?"Upitao."Naravno."Sjedila sam za kuhinjskim stolom, čvrsto stežući svoj ogrtač, svjesna da sam potpuno gola ispod njega. Sad ovo.
Spremao sam se predložiti da to učinim kad je Cindy ušla. Postojala je zbilja dobra šansa da će dobiti dio akcije, budući da je Tomova tvrtka sada bila jedna od onih koja prevladavaju nadnice.

Bradom. Tom se pokušao boriti oko imovine, ali je brzo odustao kada su mu predočeni dokumenti koji pokazuju neplaćene poreze i zaposlene na crno. Inače lako doživim orgazam s Tomom, smatrao sam da je to borba ugovor o izlasku sheldona coopera. Ti si bio žrtva."Nasmijao sam se."Bit ću tvoja žrtva kad god želiš."zadirkivao ga je Brad. Prišao sam mu da mu nešto kažem baš kad se okrenuo stranica za upoznavanje kvadriplegičara. Pozvali smo dečke, bili su zbijeni u dnevnoj sobi s papirima posvuda radili su neke procjene. Prije nekoliko mjeseci zatekao sam se vani na svojoj sunčanoj palubi od strane čovjeka od metra. Oduvijek sam znao da imaš to u sebi da budeš nestašan."Tom se nasmijao.

Radio sam s njim dok sam živio na obali. Samo opisivanje seksualne situacije bez greške ga je uzbuđivalo. Ovo je za mene samo kronika događaja. Stavila sam pladanj s odrezacima koje sam narezala na trakice i pekla ih na rešetkama. Brad je samo sjedio i cerekao se."Stvarno izgledaš prekrasno. Imala sam grudnjak, ali to je bio sportski grudnjak za koji sam znala da lijepo pokazuje oblik mojih grudi. Nisam to trebao učiniti. Brad je, tip koji je bio u drugoj kući.""Zato sam nazvao, možemo nešto drugo, možda im nabaviti sobu u motelu ili tako nešto ako će ti biti neugodno?""Ne, sve je u redu.