Samac izlazi sa samohranom majkom

Misli su mu se uvukle u glavu.'Mogao si ispružiti ruku i dodirnuti ga...
Ne vidjeti Jona cijelih 6 tjedana, apsolutno mučenje!Posljednji put bi ga vidjela na Sportskom danu i tada bi vjerojatno i nju ignorirao.Činilo se da će ovih posljednjih nekoliko tjedana biti jedino dragocjeno vrijeme koje joj je preostalo s njim. Zašto, zašto, zašto je rekao “Ne”?!Ležao je tamo u tihoj klaustrofobiji šatora.
plus što bi Jon mislio?!Jon je bio muški muškarac s ravnom čipkom, zar ne?Želio je ići u vojsku od svoje 12. Na ovaj usklik dva dječaka su se razišla. Odbijena pred gotovo cijelom školom, Lucie je tjednima bila privatna sprdnja i zaklela se da će se osvetiti Jonu. I ovaj put – zaključio je Jon – ovo je bio poziv koji nije namjeravao odbiti... 'Hoću li moći ovaj put držati ruke dalje od njega...?'Bilo je dugo vukanje uz brdo i svi su dječaci bili umorni od dnevnih napora."U REDU!"Gospodin Redborough je pozvao.“Dečki, napravimo kamp ovdje!Svi su postavili svoje šatore 5 m jedan od drugog kao što smo zacrtali u učionici.”Grkćući s odobravanjem, svi su skinuli svoje teške torbe i krenuli u kamp."Ooof."Dan je spustio svoj teški ruksak na tlo nimalo pažljivo.“Oy!Pazi čovječe!To su sve naše namirnice i sranje!”rekao je Jon mrzovoljno."Da, znam - samo postaje MALO teško nositi oko 10 kamena sa sobom CIJELI dan."odgovorio je Dan.

U njihovoj vezi dugoj preko 10 godina, Jon je definitivno nosio hlače. nikad ne bi znao... U međuvremenu s druge strane škole Jon, Dan i neki od njihovih prijatelja nestrpljivo su raspravljali o ovotjednom kampiranju.“Ovo će biti super!”rekao je Dan uzbuđeno Jonu. Obojica su dječaka bili rimokatolici, ali Dan je bio jači od njih dvojice. Nekako su uspjeli održati pomalo ušuškan razgovor do oko 22 sata, a onda je raspoloženje opet palo na nijemo razmišljanje samac izlazi sa samohranom majkom. Jon ga je ignorirao i krenuo podići šator.“…Daj da se odmorim na sekundu, hoću?!”Zakolutajući očima, Jon je izvukao klin za šator i počeo ga zabijati u zemlju.
nastavi... U svojim su glavama oboje istodobno odlučili da je sada vrijeme za djelovanje...morali su otkriti istinske osjećaje jedno prema drugome. Pustio ga je unutra... A onda zajedno: "Hajde da dokrajčimo ovaj šator!"“Koja je razlika između plavuše i komarca?Komarac prestaje sisati kad ga udariš!”U susret tome podigao se gromoglasan muški smijeh dok je veliki krug dječaka sjedio blizu logorske vatre.“U redu ljudi!To je to za večeras”, rekao je gospodin Redborough, “Odmah u krevet i budite spremni za sutra u 9 ujutro!Laku noć svima!"Kampom je odjeknula mumljala laka noć dok je vatra ugašena i svi dječaci krenuli prema svojim šatorima i vrećama za spavanje. Imati 18 godina bila je prilično teška dob za svakog studenta – i svakako je pomoglo imati bliskog partnera od povjerenja koji će ti pomoći kada se osjećaš loše. Razbijajući konačno atmosferu, Jon je progovorio."... homoseksualne sklonosti koje je pokazivao u posljednje vrijeme!Grizeći se za usnu, njegov tok misli poremetio je Jon koji je ponovno ušao u šator."Ako je u redu dugo, nisko i blago ulijevo - onda da."Jon se nacerio, a dvojica dječaka su izmijenila oprezan osmijeh i smijeh. osim što nije mogao zaspati.

Ležao je na boku, ne pokušavajući prikriti oblik svog još uvijek uspravljenog penisa koji mu je dodirivao trbuh. VOLIO BI VIDJETI TE DEČKE KAKO BI SEKSUALNI, MOŽDA U TROJKAMA S OTVORENOM VRUĆOM BEBOOM?slatko... puštao ga je da radi ono što je oduvijek želio. zabijao sam šatorski klin, gospodine, i...” “Oh, razumijem,” gospodin Redborough je znalački napravio grimasu, “Zabijao sam klin za šatore, ha?Pa pokušaj sljedeći put zadržati misli na poslu koji ti je pri ruci”, Kimnuo je prema Jonovom međunožju.“Ne na stvari u tvojim hlačama.”Odmahujući glavom otišao je nadzirati ostatak kampa.
ispod njegovih kratkih hlača... Lucie se činilo kao da je jedina još zapela pod sivim zimskim oblacima. Dan je upitao: Činilo se da tišina traje u beskonačnost za dva dječaka. Oba dječaka su se još uvijek potpuno odjevena popela u vreće za spavanje – pod pretvaranjem da će im sutra trebati manje vremena da se obuče – ali zapravo ne da pokažu sramežljivost kad se skidaju jedan pred drugim. Ovaj prekid bio je dovoljan da Jon dobije figurativni "hladni tuš" i on je skočio na noge."Što se, dovraga, dogodilo s tvojim prstom Grainger?"“Em... Dječakovo lice bilo je slika suosjećanja.