Spoj je postao nemoguć

Ponekad mu ne bi dopustila ni da osjeti njezine sise kroz njezinu odjeću dok su se družile u njegovom parkiranom kamionu, što je teško odoljeti kada Francuz ljubi tako prekrasnu ženu i zamišljaš kako su joj grudi i tijelo tako spektakularni .

Nježno i polako prelazeći prstom po dužini njezine mace, posegnuo je dolje kako bi testirao vode njezine strasti prema njemu, a ona je bila mokra, tako jako mokra. Um mu se vrtio od svih misli koje je želio učiniti njenom golom obliku spoj je postao nemoguć.
Jedva je čekao da joj popuši sise dok vodi ljubav s njom. Zauvijek bi pamtio ovaj trenutak. Sada je želio polako uživati ​​u ovom homerunu.
Definitivno je imala ponosnu guzicu. Sve što mu je trebalo da ostvari svoj san bio je tepih od medvjeđe kože, kamin i fina boca vina. Bio je tako jako uzbuđen. Bio je napaljen i nadao se da je i ona napaljena. Bila je nevjerojatna. Nikad ovo nije očekivao. U trenutku su postali tako vrlo uspravni. Tada ju je prvi put vidio golu i nikad nije vidio tako ljepše tijelo. Uostalom, dok je ona stajala gola, njezina gola želja za njim nije bila tako suptilna. Ipak, bez obzira na to, bila je vrijedna čekanja većinu puta dok on to nije mogao podnijeti i morao se jednom seksualno olakšati jednom rukom dok je razmišljao o njoj goloj. Odjednom je zavolio ekologiju i konzervatorizam.
Potpuno je gola i nema ni šavova odjeće. Odjednom je pomislio kako bi bilo raditi kao dostavljač pizze.
Nije je želio iznenada probuditi iz njenog seksualnog istraživanja i učiniti da se osjeća dovoljno posramljeno da se poželi iznenada obući. Bila je lijepa i on ju je definitivno želio, pogotovo sada nakon što je vidio njezino golo tijelo.Štoviše, otvarajući vrata gola, činilo se da i ona njega želi.

Imala je prekrasne grudi, tako oblikovane i simetrične. Osjećao je kako mu uzbuđenje raste s oticanjem njegovog penisa. Imala je divnu guzicu, savršeno dupe i čvrstu guzu od svakodnevnog trčanja po susjedstvu. Ukratko, nekoliko je puta vidio dio njezinih sisa kada su se kretali u njegovom parkiranom kamionu, ali bio je mrak, a ona je bila toliko skromna da mu nije dopustila da upali gornje doom svjetlo kako bi bolje pogledao u nju tijelo. Pa, barem, da je djevica i da nikad nikome nije popušila, on bi joj bio jedan i jedini za sve. Bilo je to potpuno neočekivano, pogotovo nakon njihovog posljednjeg spoja kada mu nije dopustila ni da joj popuši sise.'Wow!Čovječe, ona ima vruće tijelo', pomislio je.'Zdravo seksi damo.'Sigurno je bila dovoljno lijepa sa svojom dugom crnom kosom, okruglim očima od mahagonija i visokim jagodicama. Dovraga, žene s kojima je izlazio u prošlosti nisu ni mislile da je pušenje seks, ali on jest, a ona je to, nažalost, bez sumnje učinila, zbog čega njegov penis nikada nije krasio njezinu ruku, bez obzira na njezina usta. Odjednom mu se zemlja divlje zavrtjela u glavi. Pokrila je svoju golotinju, čim je shvatila da je uz mjesečinu koja se probijala u njegov kamionet mogao vidjeti više nego što je mislila.Želio je upaliti svjetlo sudbine kako bi mogao bolje pogledati njezine sise i bradavice.
Sada, gledajući nju, sigurno je imala sve to i više. Jedva je čekao da izdrka zbog ovoga večeras, samo možda, ovaj put, ne bi morao brinuti o sebi.