Hookup kultura kršćanski

Shvaćam zašto me ostavio bez usta...želi me čuti kako vrištim.
nakon što sam pristao na ovo, ja sam bio predan tome da to radim do kraja...da mogu vrištati i plakati, moliti i vikati i moliti sve što želim, to neće promijeniti ništa. Majstor Jacob me odveo do klupe za udaranje i natjerao me da stavim koljena u dvostruke kutije na kraju, stavljajući remen preko svakog koljena da ne bih mogao izaći.
Ali znao sam da nema svrhe, tri Gospodara i ja smo se složili prije nego što smo uopće počeli da neće biti sigurnih riječi iz ove scene, nema odustajanja, nema povlačenja.. hookup kultura kršćanski. Okrenuo mi je ruke s dlanovima prema van, i pomoću kožnih lisica ih privezao na moja bedra. Prekriva cijelo moje dno s usjevom, pedantno udarajući i križajući svaki centimetar, a zatim i nekoliko. Sada udara još brže, pa čak i kroz slušalice, mogao sam čuti oštrice kako zvižde kroz zrak, glasan prasak dok su mi udarali u leđa, samo milisekunde prije nego što bi bol zračila mojim tijelom. Rođendan mi je, nema veze koji…Možda sam napaljena, potrebita, kurva, ali sam još uvijek dama i ne bih ti rekla da me pitaš.

Konačno… prerano… osjećam to, on počinje tako što koristi tanak, žilav, jahaći krop preko mog dupeta poslovi za upoznavanje na daljinu. Govori mi da će me povrijediti, a ja ću biti bespomoćna da ga zaustavim.