S kim trenutno izlazi

To je za mene još uvijek novi osjećaj."Jamison je spustio pogled. Jasmine ga je grubo zgrabila za ruku i odvela do vrata."Što je s plaćanjem?"upitao je slabašno, a mozak mu je plivao u piću i požudi. Uplašeno je podigao pogled na Jasmine - samo da bi vidio njezinu tetovažu kako svijetli, na vrijeme, s njegovom."Budući da si sve to progutao kao dobar otpad sperme, sada si moj. Nešto u vezi s ovom prekrasnom ženom i njezinim debelim penisom samo ga je napalilo.

Konačno, Jasmine je stala, ostavljajući u njegovim ustima samo bulbusnu glavu svog kuraca. Još nije bila ni tvrda i već je imala najveći kurac kojeg je Jamison ikad vidio u životu s kim trenutno izlazi. Bio je previše zauzet očima proždirajući njezino golo meso.
Nije razumio ništa što je gospođica Jasmine govorila, ali nije bilo važno. Pa, to je zabavna sitnica koju mogu učiniti slaboumnim ljudima poput vas."Jamison je zurio sa strahopoštovanjem, potpuno ignorirajući ono što je Jasmine govorila. Pomaknula se i žestoko ga poljubila, grizući mu donju usnu. Okrutno je zabijala oštru petu u njegova čvrsto vezana jaja... Zvat ćete me gospođica Jasmine", rekla je, a posljednja rečenica bila je ledena zapovijed."Gospođice Jasmine? Što mislite pod...", upitao je. Njezin je stisak bio tako čvrst i jak;znala je kamo ide .
Snažno se spustivši u stolicu, Jasmine je raširila svoje zategnute noge."Počni ponovo sa stopalima. Grubo je zgrabio kaput sa stolice pokraj sebe i položio ga na pod.“Hvala puno”, rekla je uz lagani osmijeh, pokazujući blistave bijele zube."Zračiš tugom - vidio sam to kad sam ušao. S ljubavlju je uzeo Jasminina teška jaja u usta. Na kraju je došlo do zatišja u razgovoru.

Pod je bio bogat, tamno tvrdo drvo sa odvažnim modernističkim namještajem. To mi se jebeno svidjelo", rekla je, polako trzajući kurac. Kuhinja je bila opremljena blistavim aparatima od nehrđajućeg čelika, šankom na kraju za zabavu gostiju. Bio je potpuno opijen Jasmine, a što su njih dvoje duže sjedili i čavrljali za šankom, on je dulje zamišljao da mu radi okrutne i neobične stvari - stvari o kojima nikada prije nije razmišljao dok ju nije upoznao.