Savjet za izlaske za žene

Kad završiš s pišanjem, ja zastenjem od nelagode.

Oprosti što ovo kažem, ali ti si jebeno odvratan. Kažem ti da nikad prije tebe nisam imala tipa u guzici, a ti me kroz smijeh nazivaš lažovom i kažeš kako si znala kad si me prvi put vidjela da volim to dizati po guzici. Bože volim ovo. Kažem ti da dvaput razmisliš kad bih samo kleknuo i pustio da me uznemiravaš.
Nakon nekoliko trenutaka otkotrljaš se s mene i legneš na krevet teško dišući.ne mičem se savjet za izlaske za žene. Jako lijepo urađeno papar aplikacija za upoznavanje.

Sada gubim svaku suzdržanost i molim te da mi stvarno jako pojebeš guzu. Tvoj penis se trza u mojim ustima i nadam se da ću uskoro dobiti eksploziju sperme. Tvoje ruke stežu moj struk prikovavši me za krevet i govore mi da mirujem. Podignem se na ruke i koljena na rub kreveta da možeš stajati i jebati me, znajući da ću tako dobro orati. Drago mi je što sam ga ponovno pronašao, za stara vremena. Bože, samo da imam i kurac u ustima... Ta masna užegla krvava hrana u pubu je prošla kroz mene. Vruće mi je i ljepljivo od znoja i drugih sokova i silno želim ići u kupaonicu. Borim se da ustanem, ali ti čvrsto zabiješ jednu veliku ruku u donji dio mojih leđa i naneseš nekoliko snažnih udaraca po mojoj stražnjici. Primjećujete kako su šiljasti i zgrabite svaku od njih, uvijajući ih i povlačeći.