Koji je wizkid dating

Izvrnula je prste, pričvrstila mu se za bradavicu dovoljno snažno da mu natjera suze na oči, čak i kroz njegovu tešku pletenu košulju."Je li onda grubo?""Nema granica", šapnuo je Victor, a oštra bol ga je gurnula dalje u magloviti, užareni delirij.promrmljala je June, nisko u grlu, i zadnji put snažno zavrnula njegovu bradavicu.– Već smo prešli granicu.

I June je upala u njih koji je wizkid dating. June se povukla od njega i pritisnula mu ruku na prsa, ali ju je držao u naručju.— Ti kurvin sine. Fotografije su bile blijede mimeografije njihove stvarnosti."Da?"Trepnula je tim očima prema njemu. I nekako, s njezinom stvarnošću protiv njega, ništa drugo nije bilo važno.
Njezina donja usna, sputana nervoznim osmijehom, bila je puna i široka, dajući naslutiti prirodu koja uživa u hrani, piću, užitku. Osjećao se kao da je pijan ili naduvan ili svršava."Imao sam sve ove planove za ovaj trenutak, reći riječi."Glas mu je bio gust u grlu. Ja sam u neredu."Zastala je usred pokreta, ugledavši veliku mrlju od vode koja je potamnila njezinu košulju.
Nježno ju je držao, a ruke su mu prirodno klizile oko nje. Nakon što je posljednje od njezine djece napustilo prikolicu, čekao je u autu dvadeset dugih minuta - dovoljno dugo da bude siguran da ga nitko drugi ne posjećuje, dovoljno dugo da počne ispitivati ​​smisao svojih postupaka.Što ako je sve pošlo po zlu?Ukočeno se popeo iz unajmljenog automobila -- BMW-a srednje klase ravno s mjesta za iznajmljivanje u zračnoj luci -- i škrgutao preko žute zimske trave do stepenica koje su vodile do njezinih ulaznih vrata. Slike niske razlučivosti koje mu je poslala pogoršale su šok kad ju je vidio u tijelu. Imala je užurbani izgled prekinutih poslova, a vlažni krug na prednjoj strani njezine majice davao je naslutiti da je negdje unutra umivaonik pun posuđa.

Stepenice su škripale ispod njegovih 180 funti, a on se namrštio, pitajući se je li ga čula, pitajući se tko je mislila da bi ga mogao posjetiti. I u tom trenutku gotovo panike, učinio je jedino što je mogao zamisliti: otvorio je ruke.