Infj internet upoznavanje

Osjetio sam kako se pokušava pritisnuti natrag u mene, ali sam je držao mirno. Uvijek je bila zadirkivačka, pa je pošteno da se prema njoj ponaša pošteno. Sve do čega mi je bilo stalo je jebati ovu djevojku sa svime što imam.
Ne bih trebao ovo raditi infj internet upoznavanje. Pa, većina stvari.Čeljust mi se stisnula pri pomisli na probleme između moje djevojke Samanthe i mene. Ovo nije ono što bismo trebali učiniti."Zavukla mi je ruku oko vrata, spuštajući moje uho svojim ustima."Trenutno se mogu sjetiti samo jedne stvari koju bih trebao učiniti."Povukla je moje bokserice i zgrabila moj kurac za podnožje.“Mislim da bih konačno trebala shvatiti kako se tvoj kurac osjeća u mom grlu”, šapnula je. Posjetitelji bi trebali biti prijavljeni od strane stanara koje su posjećivali, ali smatrao sam da je zabavnije ušuljati se.

Osjećao sam kako se plahte pomiču dok ih je skupljala u šake. Tako je jako zaposlena."Kayleighina druga ruka se sada počela poigravati pojasom mojih bokserica."Ne možeš mi reći da i tebe to nije uznemirilo. Prazan krevet mi je prvi privukao pažnju. Ona u više navrata "zaboravi" gdje je neki tip i "slučajno" ga trlja kad prođe pored njega, te uživa u očitim insinuacijama.
Jebi me Kam, daj mi to."Jednom sam rukom uhvatio njen konjski rep i povukao se, pljesnuvši je drugom rukom po guzici u taktu sa svojim naletima, "Uh", zastenjala je."Da, tata, udari me. Ružičasta i mokra od iščekivanja, nisam gubila vrijeme na ronjenje. Još uvijek sam obrađivao njezinu prethodnu izjavu, ometen načinom na koji se njezino dupe kretalo u tajicama besplatna stranica za upoznavanje diljem svijeta. Njegova djevojka Hannah ležala je na krevetu do njega."Hej Kam", nasmiješila se Hannah, "jesi li se opet ušuljala?""Postoji li drugi način da se to učini?"upitala sam.