20-godišnji momak izlazi sa 24-godišnjom ženom

Nakon smjene Julie je otišla kući i odlučila se istuširati jer se zbog misli o devini prstima osjećala ne baš svježom. Imao je strašnu pomisao kada je shvatio da drugi muškarac govori svojoj ženi da pokaže svoje čari. Odmah. U tom trenutku joj je zapravo palo na pamet da ga vrati!a ona je tu misao iznova i iznova ciklirala čineći je tinjajućim napaljenim. Sam njegov pogled natjerao me da počnem curiti!"O dušo! Nemoj biti," zagrlila ga je, a zatim posegnula za njegovim preponama da ga umiri, ali je pronašla tvrdi penis koji je urlao da ide!"Što je, dovraga, ovo?"Što ti je vruće?" "Nisam siguran.Želim te izgrditi i želim te pojebati!" "Znači da te netko drugi govori tvojoj djevojci što da radi", te tjera da se cediš od pulsirajućeg iščekivanja?" Shvatila je da bi i nju moglo biti vruće. Bio je oženjen i kada je upoznala Jenny, njegovu suprugu, djelovali su jako sretni zajedno.
Njezin PC mišić se grčio i stisnuo se!Pogledala je Jacka, a čini se da je i on gledao u njezino međunožje!Julie obično nije bila savjesna oko svojih devinih prstiju, ali činilo se da je Jack nešto primijetio, pa je bila budna. Kako bi to testirao, upitao ju je: "A kako si reagirala? Mislim, daješ li otkaz? Jesi li ga odbila? "Pa, nisam uopće bio spreman.nisam ništa rekao.
Jack je ujutro bio na njezinom štandu samo sat vremena kako bi pomogao s žurbom, a zatim obavio papirologiju prije nego što je otišao do sljedećeg štanda u Jefferson Ave. Naravno, smatrao je da je to njegovu vezu postavilo na manje čvrste temelje. nije znala. I njega je to izluđivalo od požude.
Ali njoj je trebala sekunda da se 'odledi', pa je iz navike izvukla svoj devin prst i počela ispirati svoje šalice s kremom, ali je primijetila da se Jack namrštio. Ništa novo niti uzbudljivo... I činilo se da je stvar zatvorena. Od nula do napaljenog kao ništa ravno. Julie nije bila sigurna je li to dodatni šećer koji je stavila u svoj cappuccino ili raspoloženje koje je izazvalo razgovor s njezinim dečkom (koga je voljela). Trebao sam ga ošamariti. Kaže da ima puno stalnih kupaca!"U trenutku se Johnov kurac trznuo i bio je začuđen njegovom reakcijom 20-godišnji momak izlazi sa 24-godišnjom ženom. Nikada me prije nije udario, pa mislim da me to zateklo nespremnu. Poput jelena uhvaćenog pred svjetlima, ukočila se kad je to rekao. samo isto staro, isto staro sranje nedostatak kreativnosti od patetičnog pisca.još jedan cocksucking WIMP objavljuje DUMB cuck SHIT.