Web stranica za upoznavanje brakova

Dok me je Chris prevlačio vlažnim flanelom kako bi uklonio posljednju kremu za brijanje i provjerio jesam li glatka i bez dlaka, Pam je počela kupati svoju kupku. Nakon što joj je disanje usporilo, skinula je moj donji dio, otkopčala grudnjak i skinula ga web stranica za upoznavanje brakova. Popilo se još prošeka, konobari su se bunili, naručili smo jelo.
Sve dok nisu očekivali da ću se družiti s nekim muškarcem, rado sam se poigravao. Sve u svemu, bila je puno privlačnija i ženstvenija nego što sam zamišljao.
Postojala bi opasnost da pokaže svoje podatke!"uzviknula je Mala Carol. Nakon što su se djevojke dotjerale, završile su odijevanje, a onda su me natjerale da uđem u LBD koji je visio na stražnjoj strani vrata moje spavaće sobe. Skinula mi je haljinu u tren oka, kad smo prošli kroz vrata, i prikovala me za zid. Liam se izvukao.
Dok su se djevojke frizirale jedna drugoj, morao sam im recitirati sve što sam dobio upute, uključujući kako koristiti ženski WC."Zapamtite da će vjerojatno biti žena u sljedećem ormariću, tako da nemojte stajati i otresati kapljice, sjedite ili lebdite i koristite puno toaletnog papira da se obrišete", rekla je Pam.“Ha, to je drugi put da možeš otvoriti noge”, nasmijao se Chris."Ozbiljno, ako trebaš ići kad smo vani, idi s bilo kojom od djevojaka, one će razumjeti, i potpuno je normalno da žene idu zajedno."Nisam razmišljala ni o čemu od stvari koje su mi rekli, samo sam mislila da mogu nastaviti normalno, osim što ću biti u haljini.Što su više pričali, postajala sam nervoznija, ali što sam više željela to učiniti. Djevojke su brzo dodale ogrlicu, onu koja se zaustavila tik do mog dekoltea.

Cure su nešto spremale, cijeli tjedan su šaputale po kutovima web stranica za upoznavanje najboljeg prijatelja. Svi smo postajali pomalo pijani.