Je prijateljstvo prije spoja dobro

Sada udobna i sigurna od vremenskih prilika, brzo se našla iscrpljena i onesvijestila se.

Na kraju je zaključila da je samo sjediti i čekati da se smrzne glupo. Podigla je pogled prema Chrisu koji se činilo da više pažnje obraća na svoj tanjur nego na nju. Stacy se još sat vremena stisnula na klupi, gledajući kako snijeg pada, obuzimajući je osjećaj očaja. Navukla je obje majice prije nego što je zamijenila džemper, a zatim se s mukom uvukla u trenirku, povukavši kapuljaču prema gore, prije nego što je gurnula ruke natrag u jaknu. Prošlo je neko vrijeme otkako je imao ovakvu priliku je prijateljstvo prije spoja dobro. S obzirom na zategnutost slojeva, pokušala je biti oprezna, ali je na kraju isprva sve povukla, razotkrivajući međunožje prije nego što je uspjela ponovno podići ispod slojeva. Nakon toga je skupio sve njezine stvari i odnio ih u drugu sobu. Stacy je prvi put pogledala svog spasitelja. Na kraju je tvrtka rekla da to neće doći. Bilo je dobro nekoliko sekundi, ali kako je to nastavilo, počela se boriti.

Ostalo? Pa s obzirom na to da bi mećava trebala trajati nekoliko dana, trebale bi se osušiti prije nego što možete otići.""Žao mi je što sam prekršio. Izvukla mu je kurac iz kojeg je već curio precum i polizala vrh. Chris je uživao gledajući kako radi njegov kurac. Nasmijao se kao odgovor. Izgledao je kao dobro građen stariji muškarac, s dugom bradom, odjeven u svijetloplavu majicu i traperice."Da nosi crveni ogrtač i vozi saonice, mogao bi proći za Djeda Mraza", pomislila je u sebi.

Na kraju sam odlučio da je hodanje bolje od sjedio i čekao da se smrzneš, a onda si me spasio. Zatvorila je oči kako bi spriječila da bilo kakva sperma uđe u njih i propustila je da izvuče svoj telefon kako bi uhvatio trenutak. Volim svoju privatnost, pa je lijepo biti malo udaljen."Stavio je tanjur s hranom ispred nje, a drugi preko stola za sebe. Ovaj put se nije radilo o dubini.

Kad se približila, začula je zvuk urlanja motora, dok se iz snijega pojavio oblik velikog kamioneta s oštricom pluga sprijeda, koji se polako kretao. Planirao je to vrijeme iskoristiti u najvećoj mjeri. Tako mi je drago što ne mogu preko tebe, stvarno sam mislio da ću umrijeti ili u snijegu."Nije namjeravala podijeliti onoliko koliko je htjela, ali čim je otvorila usta, riječi su počele izlaziti."Pa," rekao je pogon, "iako mi je žao čuti za vaše nevolje, drago mi je što sam vam mogao pomoći. Dao sam sve od sebe da budem džentlmen, ali morao sam siguran sam da nisi ozlijeđen.
Tako je cool što to radiš.""Osjećam se kao da je to moj način da uzvratim zajednici", rekao je, ponavljajući joj istu rečenicu koju je uvijek iznova koristio kada je nervozna mlada majka raspravljala o tome da spusti svoje hlače. I čekala je, gledajući kako je postajalo sve hladnije kako je snježna padalina počela postajati sve jače.