Izlazi prerano nakon prekida

Jedva čekam da pobjegnem od tebe. Nastavio sam kad sam se smirio: "Četiri mjeseca. Marge me šokirala kada je rekla da sam jako seksi! Koštalo me deset tisuća da to otkrijem, a zatim prikupim sve dokaze. Sve je to nestalo, sve u prošlosti, bez obzira što sam pokušao. Ta jedina gesta je sve rekla. Nema više laži ili poluistina. One koje nisam poznavao!Zalupila je svoje prokleto računalo kad sam ušao u sobu. brinuo se za nju... I probudio sam se jednog dana i otkrio da ga nema. Idi skoči u svoj vremeplov i vrati se i odjebi sve te tipove i djevojke, a onda me jebeš do smrti posljednje četiri jebene GODINE!!"Okrenula sam se i ispljunula svoje gađenje. Ne više.
Ako odlaziš, odjebi. Znao sam da smo gotovi. Dvadeset i šest godina.

Sranje se događa."Završio sam s razgovorom. Ali za otprilike četiri ili pet mjeseci bit ću. Ali čini se da me do toga doveo ovaj trag suza. Čini se da je prilično zaljubljena u tebe.
Spakirao sam ono što mi je trebalo, vratio bih se po sve ostalo kada bih našao mjesto. Upravo sam saznao da svi u crkvi već znaju što si radio.
Bio sam siguran da život kao neženja neće biti tako dobar kao život oženjenog muškarca... Ona je..." "Visoka, tamna i sladostrasna. Želim svoj alat i svoje gitare. Koliko sam prokletih petkom navečer bio sam kod kuće, čekao.. izlazi prerano nakon prekida.