21 brzi izlasci

Hajde, jebi me. Frank nije imao veliki kurac - nešto iznad prosjeka od oko sedam inča - ali Cheryl je bila toliko sitna da je uzimanje njegove pune dužine u usta i dalje značilo neke ozbiljne vještine dubokog grla. vidi tko je konačno budan. Još uvijek je imala širok osmijeh na licu i Frank po tonu glasa nije mogao zaključiti šali li se zapravo ili je ozbiljna."Moglo bi potrajati nekoliko da mi zapravo da onoliko koliko mogu podnijeti."Frank ju je privukao k sebi dok je rekao: "Imamo dugo vremena da to shvatimo", ukazujući na njegov pogled na njihovu budućnost.

Kad je shvatio da ono što osjeća nije bio san, otvorio je oči i spustio pogled kako bi vidio Cherylinu plavu glavu kako se pomiče gore-dolje, dok su joj usta bila puna njegovog sada potpuno uspravnog kuraca. Cheryl je pustila prste da putuju gore-dolje po Frankovom definiranom trbuhu, cijeneći koliko je u formi i slušajući njegovo srce kako se postupno usporava nakon napora tako energičnog jutarnjeg zajebavanja."Hvala", rekao je tiho, izražavajući zahvalnost što je njegov dan započela na tako ugodan način."Osjećam da bih ti to trebala reći", odgovorila je Cheryl, "iako..." i onda je zašutjela."Iako što?"Frank ju je potaknuo da završi. Frank je podigao glavu prema njoj, a ona je podigla svoju prema njemu, i kratko su se poljubili, dok su im se jezici brzo zavrtjeli prije nego što su oboje spustili glave.

Frank se nije namjeravao svađati dok je postavljao svoje tijelo iznad njezina, spreman da posegne dolje i uvede svoju dužinu u nju, ali nije morao dok ga je zgrabila i uvela. Kada je njezin orgazam prošao, i tek kada više nije mogao osjetiti kako joj se bokovi trzaju, Frank je popustio koliko je snažno drži dolje, a kad je to učinio, iznenadio se kad je vidio da se potpuno udaljava od njega. Očito joj nije mogao poševiti usta tako snažno i brzo kao što je jebao njezinu macu.
Voljela je biti jebana kako je ona to nazivala i jedino što nije znao je gdje bi željela njegovu spermu kada je dosegnuo orgazam. Bilo je to jedno od najvećih iznenađenja u kojima je uživao kad mu je prvi put dala glavu.Čak i uz sporije guranje, njegov orgazam nije trebalo dugo da dođe do vrhunca i ubrzo je Cherylina ruka mazila polovicu njegove dužine dok je druga polovica ostala u njezinim gladnim ustima, isisavajući spermu iz njega dok je pulsirala s grčevitim suženjima njegovog vrhunca . Povukao se dok njezine usne za sisanje nisu bile čvrsto zatvorene oko samo natečene glavice njegovog kuraca, a zatim je polako kliznuo naprijed, osjećajući kako se njezin jezik pritišće na njegovu osovinu, sve dok njezin nos nije bio zakopan u njegov pubis, a njegova muževna kruna zakopana u njezinu opuštenu.

Kroz posljednjih nekoliko mjeseci koliko su bili zajedno i svu njihovu seksualnu igru, nikada se nije usprotivila uzimanju njegove sperme gdje god je želio ponuditi i često je izražavala svoju glad da joj spermu u ustima. Dobro jutro."Gledajući dolje s velikim osmijehom na licu, Frank je odgovorio: "Dobro jutro sebi. ) Vjerna svojoj riječi, Cheryl je probudila Franka "pušenjem za dobro jutro". Kad je Cheryl pustila njegov kurac iz grla, pomaknula je jednu ruku kako bi je nastavila maziti dok je podigla glavu iz njegovog međunožja, nasmiješila mu se i rekla: "Pa... Zapravo, jednom prilikom se požalila jer je prošlo predugo otkako ju je zadnji put dao zalogaj."Pa, možda", polušalio se u odgovoru, "možemo pronaći drugog tipa koji će ti pomoći oko toga jednog jutra."Frank se morao nasmijati."Još jedan ne bi bio dovoljan?"“Ne znam”, rekla je Cheryl. Pokret opruge pridodao je snazi ​​njegovih udaraca i njihove zdjelice su se više puta udarale jedna uz drugu, njezin klitoris i maca bili su snažno udareni od strane njegove kože pri svakom zamahu, a njegova ju je cijelom dužinom gotovo nasilno probijala 21 brzi izlasci.
Cheryl je još nekoliko puta došla pod njegov udarni kurac i tada je osjetio kako mu se orgazam konačno približava. Cheryl je jednostavno zastenjala od svog zadovoljstva, gotovo predeći poput mačke dok je trljala svoje tijelo duž njegova. Dok je Cheryl uživala u sisanju od njega - a rekla mu je koliko voli to raditi u nekoliko navrata - Frank je pustio svoje misli da odlutaju kroz posljednjih nekoliko mjeseci od njihovog prvog susreta u odjelu mliječnih proizvoda lokalne trgovine do prvog spoja te iste večeri.Živo se sjećao tog prvog seksualnog susreta i stalno je bio zahvalan na tome koliko je bila energična i gladna.

Frank se opustio i legao na krevet, dok se Cheryl pomaknula da legne do njega.