Najbolje aplikacije za upoznavanje u Ženevi

Ubrzo se njeno maleno tijelo počelo trzati i znao sam da svršava.

Počela me ljubiti s tolikom strašću da sam osjećao da ću umrijeti. Gledao sam kako Amanda nabora slatke usne i stenja od zadovoljstva. Njegov penis je ubrzo zablistao od njezinih slatkih sokova od mace. Ne želeći da se djeca ujutro plaše kad nas nije bilo kad su se probudili, objasnila sam da bi bilo bolje da odemo kući.

Kosa joj je skupljena u konjski rep, za koji sam znao da neće dugo biti podignut. Stajao sam u hodniku i promatrao je. Nosila je preveliku trenirku i tajice koje su bile toliko uske da se mogla vidjeti svaka oblina njezine malene mace. Zabio sam kurac duboko u nju i počeo lupati."O, DA AMANDA, SVIĐA TI KAD TE JEBAM OVAKO OVO, zar ne? Voliš me tvrd kurac duboko u sebi? O, Bože ti mala droljo, volim tvoju jebenu pičku. Gledao sam kako ga uvlači do kraja i izvlači gotovo do kraja. Kleknula je i ja sam prišao krevetu. Misli na Amandu preplavile su mi glavu i zamišljao sam kako klizim kurac u njezinu usku ćelavu macu. Ubrzo je drhtala i stenjala, dok joj je orgazam potresao tijelo. Upravo sam nazirao izbočenu tvrdoću ispod njezine košulje. Avanture dok čuvate djecu II dio [2. Kurac mi je postajao tvrd i znao sam da ću ga uskoro morati olakšati. Na licu joj se stvorio zavodljiv osmijeh i počela je skidati odjeću. Stisnula je mišiće svoje mace i osjetio sam kako sam se pustio."DA GOSPODINE RICHARDS, NAPUNI ME SVOJOM SPERMOM. Posegnula je i uzela moj kurac u usta, progutavši ga sve do baze. Vodu sam puštao toplije nego inače pokušavajući natjerati kurac da se spusti.

Osjećao sam se spreman eksplodirati. Pumpanje mog kuraca stvaralo je zvukove pljuskanja dok sam zabijao u njezinu macu.

Margret je bila mrtvi teret. Podigao sam pogled prema njezinu licu i zagledao se u njezine bujne usne koje su bile ružičaste i mokre. Ubrzo sam joj punio macu svojom spermom najbolje aplikacije za upoznavanje u Ženevi.