Aplikacije za upoznavanje besplatne aplikacije

Brzo ga je sisala sve dok nije pustio veliku količinu ljepljive tekućine, gotovo joj ispunio usta aplikacije za upoznavanje besplatne aplikacije. S vremena na vrijeme muževe bi obuzela krivnja i priznali bi svoje nedjelo svojim ženama. Inače bi bilo nemoguće zadržati svoj posao, a time i luksuzni stan u visokom tornju s pogledom na horizont New Yorka, bez njezinih oralnih vještina. Godine vježbanja dale su joj sposobnost da kontrolira svoj refleks usta, ali joj je ipak bilo neugodno što joj je penis gurnut tako duboko u grlo. Jedne noći, dok joj je majka bila odsutna, otac je ušao u mračnu sobu i sjeo sa strane njenog kreveta."Jesi li budan, hun?""Moram ti nešto pokazati. Dvaput je progutala slinu, ustala na noge, otključala vrata i otišla tadžikistanska stranica za upoznavanje. Zagledala se u poznatog kurac ispred sebe i gurnula njegova koljena o naslone kožne stolice.
Otvorivši vrata nije se osvrnuo. Otkopčala mu je muhu i izvukla mali kurac. Kao tinejdžerka voli ležati u krevetu i buljiti u mjesec. Njezina maca bila je sačuvana za njezine prste, njezine igračke i s kime je u to vrijeme izlazila. Kao da je ona kriva.

Mislim da je vrijeme da ti pokažem... Naravno da joj to nije smetalo. Znala je da je užasna administrativna pomoćnica. Njezin je šef tiho zastenjao kako ne bi upozorio osoblje koje bi moglo prolutati pored zaključanih vrata ureda. Postoji mnogo načina da napreduješ u svijetu, a imaš vještine."Sljedeći tjedan sastala se sa svojim učiteljem nakon škole u njegovu uredu. Bila je izbezumljena, ali smatrala je da ima malo opcija. Osjetila je mekanu teksturu glave i kožnatiju teksturu osovine. Nadam se da ćeš uskoro pisati više.Žena koja se ne cijeni u radnom okruženju, osim kao seksualno biće, nakon što su je kao takvu odbacili njezin prvi dečko i otac.. Kao što sam rekao, bila je to sjajna priča.. Međutim, njen problem je bila matematika.

Kurac koji je trenutno u njezinim ustima počeo je pulsirati, a noge ispod njezinih ruku počele su se ukočiti. No, također je znala da će sat početi otkucavati kad je bude zaposlena. Postojao bi jadan izgovor da ostane do kasno, neugodan razlog za zaključavanje vrata i razgovor koji bi ili privukao njezino sažaljenje zbog bespolnog braka ili implikaciju da ili nalog da zadrži svoj posao, to je ono što bi trebala učiniti .

Zastenjao je glasnije. Sjajna ideja za priču, ali ste je nekako zabrljali s nekim greškama u pisanju koje bi se lako mogle uhvatiti da ste je lektorirali čitajući je naglas. Objema je rukama uhvatila njegove dupe obraze i gurnula ga naprijed. Njezina se lijeva ruka pomaknula da nježno obujmi njegova jaja. Naučila je, na usudu, kako to uzeti u guzicu.

Njezin dečko ga je jasno stavio na stol."Vidi, nisi baš pametan, ali si lijep i imaš sjajnu glavu. I nikad se nije jebala.

Njezin je šef zastenjao i privukao joj potiljak. Svatko izvan ureda sigurno je mogao shvatiti što se događa iza zatvorenih vrata. Upravo ga je otpuhnula u automobil, parkiran na mračnom parkiralištu u maloj ligi u blizini njegove kuće.Često bi tamo započinjali svoje spojeve, radeći upravo to.
Njezin je šef otišao gol i razočaran gledati Sportski centar u drugoj prostoriji dok su žene međusobno istraživale pijana tijela. Krenula je prema vratima i otključala ih."Sutra ću zakasniti sat-dva.

Vau... Onda bi se na kraju noći, nakon večere i filma, jebali na istom mjestu. Kad je završio, poljubio ju je u čelo.