Koja je razlika između zabavljanja i biti djevojke

Nakon što sam jezikom polirao Shawnin šupak, stavio sam svoju seksi prijateljicu na sve četiri i nastavio gušiti njezin veliki tamni plijen poljupcima. Imam dvadeset i osam godina. Ništa kao komad čistog, ukusnog crnog ženskog dupeta za jelo, ljudi.
Mir i sretna nova godina, ljudi.. Dupe je dupe, ljudi.
Ozbiljno, zrela sestra mi je počela mazati kurac, i ako je bilo pogrešno voljeti ono što mi je radila, onda ovaj brat nije želio biti u pravu koja je razlika između zabavljanja i biti djevojke. obilježava se i dvjesto dvanaesta godišnjica neovisnosti Haitija kao nacije. Toliko da sam ubrzo došao, bez upozorenja, a kad jesam, Shawna je popila do posljednje kapi moje sperme. Topli odsjaj dobrog zajebavanja ima način da te nasmiješi, znaš?"Sretna nova godina Julius", rekla mi je Shawna, mnogo kasnije, dok smo zajedno odlazili pod tuš.
Namamit će vas svojim ženskim lukavstvima i ponašat će se slatko dok vas drže podalje dok vas potajno motaju. Ja sam Julius Stephen, brat iz Haićana koji živi u gradu Ottawi, Ontario besplatne stranice za upoznavanje buffalo ny.