Najbolje aplikacije za izlaske

Uvijek sam mu govorila da ću učiniti sve za njega, a mislim da je to što je temelj podrške napravio veliku razliku za njega. Očajnički sam želio uzeti bradavice u usta - i tada sam osjetio kako joj se tijelo pomiče. Odrastao sam s tri brata i bio sam sklon dječačkoj strani stvari. Legla je na krevet, a njezina je majica skliznula dovoljno visoko da otkriti da je nosila tamnoljubičaste gaćice.
Zatim, prije nego što sam se mogao predomisliti, popeo sam se točno na nju, opsjedajući njezino dupe, i prionuo na posao. Usne su mi se lagano razmaknule i nekako sam osjetila Robininu natečenu bradavicu između njih najbolje aplikacije za izlaske.

Bez problema sam sam odgojio Paula i ponosio sam se izvrsnim čovjekom kakav je bio. Robin s glavom zabačenom unatrag dok sam kleknuo da uzmem bradavicu u usta.

Paula sam imala kad sam imala samo 17 godina. Nema razloga da uništite cijeli posao tako što ćete se izgubiti u trenutku. I igrali smo. Nježno sam ih milovao i postupno se probijao do bradavica. I meni se svidjelo. Uvijek je postojalo sutra. Bilo je sasvim drugo ponuditi im se na takav način. A onda jesam jednog dana. Pa, stvarno, igrao sam. Robin je bio između nas dvoje. Nikada prije to nisam radio. Uzeo sam to kao pozivnicu i, sagnuvši se, konačno ispunio svoju prvobitnu viziju: usne su mi se zatvorile oko njezine lijeve bradavice, jezik mi je lizao, vrtio se oko nje definicija datiranja ugljika-14 u znanosti o Zemlji. Svakim danom Robin mi je prepuštala sve više svog tijela i ja sam maksimalno iskoristio svaku priliku. Robin je zastenjala i zadrhtala. Dok je legla na krevet, majica se malo povukla i otkrila joj gaćice. Odbio sam dopustiti da mi ruke plutaju niz njezina leđa, a svakako ne sprijeda. Volio sam iscrtati tu krivulju šakom sa šakom, i ubrzo je postalo rutina da sam joj milovao grudi sa strane.