14. veljače brzi spojevi

Njezina duga fina plava kosa bila je tamna u korijenu, ne od nedostatka boje, već od znoja, a tamo gdje su joj vrhovi padali na leđa i grudi, također je bila tamna, i to iz istog razloga.

Voljela je to. Pupak je bio "innie" i on se igrao s njim dok se ona hihotala i gurala prema njemu, uvijajući se tako da mu je stidno područje mogla samljeti po nozi. Ali oboje su znali da su ovdje nešto stvorili i pojavio se novi jedinstveni entitet, jedinstvena svrha, naizgled nekomplicirana, ali u stvarnosti je to bio jedan od onih složenih radnji zbog kojih ženka ptica gradi gnijezdo, a mužjak da gradi gnijezdo.

Ispružila je ruku i obrsala ga prstom i stavila na usne. Spajamo svoje duhove kada vodimo ljubav i to je za mene veliki signal, koji nikad prije nisam imao."Sada je gledala u prsten. Ta livada;eto ga opet, i vjetar, i povjetarac je postao bura, i drveće se počelo savijati, i vjetar je počeo urlati. Smirenost je bila vraćena. Divio se njezinu tijelu, želio ju je ponovno, ali je želio to odgoditi, uživati ​​u usponu do njega.

Jedan brzi pokret otvorio joj je noge prema njemu i ona je zurila uvis, čekajući. Sada je opet bio velik i nasmiješila se. Nije ju bilo briga što je njegov penis još uvijek mokar i pulsirajući. Ispunio je razmake između njihovih riječi poput glazbe u pozadini starog filma. Mali komadić crnog vina kapao je na njegovu čisto obrijanu bradu, bradu koja je bila široka i jaka kao i ostali. Odjednom je bilo energizirajuće i iscrpljujuće dok se znoj počeo nakupljati, znojni senzualni zadah tijela, koji je kulminirao kricima ispunjene požude. Začuđeni izrazi na njihovim licima brzo su se pretvorili u histeričan smijeh. Osjećala je kako mu se kurac trza u ustima i znala je da mora biti oprezna pa se povukla i rukama mazila njegove testise dok mu je penis pulsirao u prostoru. imam nešto..." Zastao je i spustio pogled, duboko udahnuo i sabrao se.
Njegova težina se smanjila, a njezin orgazam je nestao, ne u razočaranju, već u savršenstvu 14. veljače brzi spojevi. Leđa mu je bila naslonjena na sofu dok su ležali na prostirci od medvjeđe kože, a njegova masivna lijeva ruka, tetovirana i s ožiljcima od prošlih avantura, bila je patuljasta za njezino rame, dok je neprikladna nježnost umirivala njezinu meku kožu. Njihovo je disanje utihnulo od bijesa požude, znate taj bijes, taj bijes, onaj s drvećem koje puše i povija u huku vjetra. U njoj se smekšao. U zraku je bio gust miris drvenog dima, ali bilo ga je još;miris znojnog seksa dodao je svoju maglicu avanture, čije su zrnca još uvijek bila na obrvama jedno drugom i cijedila se kroz brazde njihovih umova.
Imao je onaj pogled na sebe, onaj koji kaže molim te, pa ga je uzela u usta. Nijedno od njih nije progovorilo ni riječi od vođenja ljubavi. Moje jedino upozorenje za ovo bi bilo za moje obožavatelje (ako ih imam), jer bi ovo moglo smatrati slatkim i dosadnim. Napokon je Geoffrey progovorio: "Isuse Jen! Mogao si me jednostavno zamoliti da izađem!"Glas mu je bio dubok poput očiju, ali u njemu je bilo smijeha. Vani su padale velike snježne pahulje. To je bilo sve što je želio, i zabio se u nju duboko, tako duboko da je zastenjala dubokom grlenom jadikovkom. Udat ću se za tebe! Toliko te volim!"Zagrlili su se i uzdah olakšanja neprimjetno je izašao iz Geoffreyjevih pluća.Čak i kada ste sigurni, nikada niste stvarno, stvarno sigurni. Sve dok se smrt nisu rastali.. Volio ju je. Protrljala je svoje malene ruke po njegovim prsima, obrijana taštinom i odupirući se njezinu dodiru teškom čekinjom. Buket vina mirisao je po sobi dok su se mirno gledali u oči.