Stranica za upoznavanje s morskim psima

Samo sam promucala da tražim upute dok su mi oči skakirale prema dolje i ugledale težak komad vrhunskog mesa kako poskakuje uokolo dok je hodao do mjesta gdje sam stajala. Njegov kombinezon nisko na torzu i njegova odgovarajuća plamena crvena pubična šuma, sada vidljiva, nagovještavali su rastuću nagradu skrivenu ispod.

Stranice su mu bile otvorene i bilo je očito da ne nosi donje rublje. Dok je zabio prst, a zatim dva u moju napaljenu rupu, rekao je više nego upitao "pa voliš ga uzimati u guzicu kao i sisati, a?"Sve što sam mogao učiniti je kimnuti glavom da, jer sam još uvijek imao puno grlo njegovog kurac. Kladim se da je bio lijep;sada je to izvrsna usluga za korisnike!Kladim se da ste više puta stali na toj benzinskoj pumpi da se puno seksate!!!!!!!!!!!!sisati - jebi - cijelu vruću stvar!crveni grm - ODLIČNO!jesi li ikada jebao njegovu vruću macu?.

Pogledao je moj tvrdi kurac i nasmiješio se i rekao: "Znao sam da si pušač čim sam vidio sam te i dobio sam hrpu sperme za tebe koju sam spremao nekoliko dana." Pao sam na koljena kad mi je prišao i ispružila sam ruku i uvela njegov debeli štap od 8,5" u svoja usta . Nakon što sam tako izjebao mozak, ne bih se mogao sjetiti kamo idem i želio bih ostati još jedno teško jebanje. Zgrabio je moj tvrdi kurac i sagnuo se i usisao ga u svoja vrela, mokra usta a ja sam vrisnula i otpuhala tovar koji je odmah popio.
Usta su mi se otvorila od šoka, ali ništa nije izašlo . To je uspjelo, vrisnuo je i psovao i nastavio puniti moje grlo najvećim, najslađim teretom sve dok se nisam umalo ugušila i morala se povući i uživati ​​u ostatku njegove vruće sperme na svom jeziku dok je nastavio ispumpati ono što se činilo kao galon u moj penis sišući usta. Pustila sam da mu kurac ispadne i samo sam se zavalila na svoje healse i pogledala gore u te lijepe i zahvalne zelene oči. Skinuo me sa svog velikog kuraca i podigao me i samo me gurnuo natrag na stol i zgrabio mi koljena i bacio ih preko svojih ramena.
Volim zgodne dobro obješene strance koji me hrane svojim kučićima i jebu me stranica za upoznavanje s morskim psima. Kad sam se osvrnula na njegov kurac, još uvijek je bio tvrd i pomislila sam 'ah, mladost' i povukla ga natrag u usta."Sigurno si gladan tata i sigurno pušiš zao kurac."Posegnuo je preko mojih leđa dok sam opet imao njegov kurac niz grlo i doveo njegove prste u moju rupu, a ja sam zastenjala oko njegovog kura i gurnula svoje potrebito dupe natrag na njegove prste. Nasmiješio se i rekao: "Mislim da tražite nešto drugo, gospodine", a zatim "ne izvlačimo mnogo kupaca na ovaj način, a prošlo je puno vremena otkako je svratio vrući tatica pušač poput vas."Bio sam potpuno zatečen, ali ipak su mi se oči spustile i vidjela kako se njegov zamahujući kurac počinje ukočiti i impresivno rasti iza tkanine njegovog kombinezona."Vidi gospodine, sviđa ti se ono što vidiš, to ti je napisano na cijelom licu.""Ne brini ništa, volim dobro popušiti i kladim se da ćeš popušiti zločest kurac."Uz to je rekao dok je zakoračio prema meni, njegov kombinezon je jednostavno pao na bose noge i nastavio ih je šutnuti i stajati ispred mene golog dupeta. Kad se spustio i zavalio u stolac golog dupeta, a kurac mu je visio preko njegovih velikih oraha, podigao je pogled prema meni dok sam se počela odijevati i rekao: "Sada ste tražili upute kamo". Dovezao sam se u subotu rano ujutro. "Skini se, gospodine i bit će ti puno udobnije." Samo sam kimnuo kao glupa udarena budala i počeo skidati svu svoju odjeću dok sam zurio u tog prekrasnog kurac sve dok nisam bio gol kao on.

Mjesto je izgledalo napušteno kada sam ušao, ali sam izašao i otišao u mali ured, otvorio vrata i pitao je li netko tamo. Volim sve tvoje priče, a posebno ovu.

Njegov je kurac bio ljepotan s lijepom kapuljačom i izgledao je dug oko 8,5 inča i debeo kao pivska boca i okružen tom vatreno crvenom kosom. Kad sam završila sa svršavanjem, on je skinuo s mog kuraca i počeo me ljubiti i istovremeno me hranio nekim svojim teretom koji je spremio u usta i cijelo vrijeme nastavio mi je izjebavati mozak.
Sjećam se da je rekao da ide tamo otprilike svaki vikend i nadao sam se da ovaj vikend neće biti iznimka. Zatvorila sam usne oko glave i dok sam se spuštala na njegovo tvrdo meso, povukla sam mu kožicu i samo sisao izloženu glavicu dok je stenjao i rekao "da, gospodine, znao sam da ćeš biti sjajan pusač penis."Nisam želio razočarati ovog obješenog mladića pa sam počeo sisati njegov kurac s otprilike polovicom u ustima, a onda sam se spustio i progutao ga do korijena max izlazi s Lucasom. Kad je prestao cumming, popeo se na stol i stavio svoj kurac za omekšavanje u moja usta da ga očistim. upravo je progutao ogroman teret od njega bio je spreman ozbiljno pojebati neko dupe i taj veliki napucani mladić naučio je moje dupe što znači biti temeljito pojeban. Moj vrući seoski dečko izvukao se do glave i zabio se u jaja i ovaj put mi se s usana oteo glasan jauk.