Aukcijska stranica za upoznavanje

Leo je bio duboko u meni i moram priznati da sam izgubila svu prisebnost kada mi je palcem gurnuo klitoris.
Krevet je zaškripao dok se Leov tempo povećavao nevjerovatno s bokovima koji su se uvijali i stezanjem stražnjice dok je jebao Emmu nemilosrdnim potezima svoje sjajne šipke. Probudio sam se u lijepoj spavaćoj sobi Brambles Cottagea i prokleo krajolik.

Ono što je otkrila je Emma, ​​gola na leđima, sa svojim trenutnim dečkom na sebi. Nalet guste sperme zamočio mi je stražnji dio grla i s ljubavlju sam sve to gutao. Da je neki grubijan provalio i maltretirao njezinu najbolju prijateljicu. Zašto dečki uvijek imaju duge trepavice?Skrenuo sam ulijevo, zbog čega se Leo zabio u prozor suvozačevih vrata dok sam se vozio šljunčanim ulazom do predivnog mjesta. Još uvijek se tresući, pogledala sam Lea dok se zavalio i držao kurac ravno do stropa.

Počeo se grbati i ševiti me licem, zarivši se na pola mog grla. Naježim se kad pomislim kako bi to moglo izgledati."Zavalio sam se i poželio da mogu zapaliti. Ne znam što me spopalo."Okrenula sam se u krevetu i ležala budna do najmanje pet kad su mi se oči konačno zatvorile. To bi bilo sve."Nakon što je otišla, istuširao sam se i obukao za taj dan. On malo zna o vampirizmu i pita se biste li mogli upotrijebiti svoju veliku moć dedukcije da pomognete izbezumljenom tipu. Ponovila sam ovo, znajući da će ga to dovoljno izluditi da svake sekunde svrši aukcijska stranica za upoznavanje. Progutana vlastitom čežnjom pomicala sam se amo-tamo dok je moj ljubavnik vršcima prstiju kružio po mojim osjetljivim bradavicama. Podignula sam se na laktove i sa strahopoštovanjem zurila u njegovu velikodušnu dužinu.
godine. Ona je voajer.""O, da? Baš prošli tjedan kad si zatvorio zavjese, ona je definitivno provjeravala tvoju stražnjicu."Potapšao sam se po leđima. Brzo se povukla prije nego što je par postao svjestan njezine prisutnosti. U početku se zlatnoplava detektivka bojala najgoreg. Ajme!"Leo je kleknuo i zakačio moje noge na svoja ramena i redom polizao oba moja unutarnja strana bedara. Začešljala sam svoju dugu kosu unatrag dok sam se pomicala na njegovu kitu i zabijala koljena s obje strane njegova tijela.

Njezine su ga riječi potaknule i on je ušao još dublje, rotirajući bokovima i podižući njezinu zadnjicu s kreveta. Mentalno sam zabilježila njegove zdrave bijele zube i izražene sjekutiće.. Vrativši se u kućicu, potrčali smo uz stepenice i zatvorili vrata za sobom. Izdubila sam obraze i primijenila određeno usisavanje zbog kojeg se Leovo tijelo napelo.

Odložili smo prtljagu i razmišljali o obroku. Zavukla sam prste u njegovu gustu kosu dok se Leo sagnuo naprijed i uzeo moju ukočenu lijevu bradavicu među svoje tvrde zube i tiho je zagrizao. Cijelo moje nago tijelo treslo se u mojoj mahnitoj žudnji za njim dok ga je moja maca oblagala mojim tekućim sokovima. Draga Emma smirila je moj zbunjeni um i zaprepastila sam se kad sam otkrila da je ona pljunuta slika svoje prabake, doktorice Watson. Teško je dahtao, a zatim se izvukao iz mojih usta, ostavljajući mliječni nered na mojim usnama i bradi. S mozgom koji je bio čisto analitički, to je bilo potpuno neočekivano. mi smo krenuli u posljednje vrijeme. Daj mi dim, prljavštinu, buku i prepune ulice Londona svakog dana. Starija gospođa se trgnula ugledavši moju neskrivenu golotinju, ali ja nisam pokušao prikriti svoju skromnost."Ah, gospođo Smith. Koliko se sjećam, Sussex ima određeni šarm.""Hmm. Bokovi su mi se ljuljali s jedne na drugu stranu kako bi povećali ono savršeno trenje koje pruža samo jahanje tvrdog muškarca. Zastenjala sam i gurnula se tijelom uz njegovo, a kosa mi je pala unatrag dok sam ga držala u obje ruke. Jednom u svojoj sobi, skinula je odjeću i zgrabila svoj vibrator iz ormarića uz krevet. Opustila sam čeljust i prošla njegovu debelu kvačicu pored svojih usana i zatvorila ih.