Agencija za sklapanje provoda u Jakarti

Joan je na trenutak oklijevala agencija za sklapanje provoda u Jakarti. I nema razloga da se tako nešto kaže o Lil", prekorio je otac Ben. Mislim, počelo je nekako zastrašujuće.

Lil je ostavila svog bivšeg zbog mog brata Sama.""Oh?"Bio je to detalj koji Joan nije očekivala čuti."Ali nije sasvim završila s raskidom s bivšim prije nego što se spojila s mojim bratom", objasnio je otac Ben."Bilo je nekih... Ali nije bila sigurna kako bi mogla izaći a da ne izazove njegov bijes.“Misliš da imaš pravo nazvati Lil 'kurvom'. Pitao si me možeš li prenoćiti ovdje u župnom dvoru.
I tada ih oslobađam od grijeha i dodjeljujem im pokoru .""Znam", rekla je Joan nervozno."Odgojen sam kao katolik. Nisam mislio ništa od toga."Dok je otac Ben podigao pogled prema Joan, zamišljeno se pogladio po bradi, kao da o nečemu razmišlja web stranice za upoznavanje sportskih navijača. Iznad ženine glave, ispisane kićenim ispisom, bile su riječi: "Athena Confectionery"."Mislim da mi je donijela čokolade", rekla je Joan, gledajući oca Bena."Stvarno? Trebamo li provesti mali test okusa?"predložio je mladi svećenik.“U svrhu kontrole kvalitete, naravno”, dodao je u šali. Govorio sam iz ljutnje.