Halle berry online dating

Otvorio sam vrata i vidio ih kako sjede na svojim krevetima samo s osmijehom na licu. Čekam svoju sestru i vidim što ona misli.""Ako moja sestra pristane da ostaneš gola, morat ćeš se naviknuti jer će ti biti još više neugodno kad pozovem svoje prijatelje.""Molim te, preklinjem te, nemoj mi to raditi.
Da, moje kćeri su bile žene od kojih je svaka imala lijepe vješalice.– A ti si ušao u našu spavaću sobu bez dopuštenja.odgovorila je Amanda."Žao mi je, ali mislio sam da ti se nešto dogodilo nakon što sam pokucao tri puta, a ti nisi odgovorio.""Bila je to ljubazna misao, ali ostaje činjenica da ste bez dopuštenja ušli u našu spavaću sobu i trebate biti kažnjeni."Bio je Robertin odgovor."Oprosti Roberta, neće se ponoviti."rekla sam dok sam se okretala i sagnula ruke dodirujući pod."Jučer si mi rekao da ćeš mi zaključati jaja, a ja sam spreman da ti olakšam pristup."Odgovorio sam."O moj Bože, uči svoju novu poziciju."Roberta je plakala. Kad je završila s doručkom, i ona je stavila poslužavnik na krevet, ustala i došla ispred mene.Čučnula je raširenih koljena, a njena glatko obrijana maca bila je samo par centimetara udaljena od mog lica. Opet se obučem i idem pripremiti vruću vodu za pripremu kave za djevojke po povratku s posla.
Klekni i sagni se tako da te koristim kao stolicu dok doručkujem."- poručila je Roberta."Samo pogledajte te lopte. Roberta dolje nije bila obrijana, ali je bila lijepo podšišana.Želio sam da me ne uhvati kako je promatram. Na brzinu sam se istuširao i sišao u prizemlje da pripremim doručak.
Barem mogu hodati i stajati kako treba. Nisam mogao a da se ne divim njezinim dugim mesnatim stidnim usnama. Bila je bijesna kada je primijetila da imam skromnije tragove na svojoj koži na prednjoj strani bedara, umjesto kako je očekivala, na stražnjoj strani."Oprosti, leđa su me jako boljela."Odgovorio sam."Naravno da nećeš, a ja ću se pobrinuti da ćeš to zapamtiti."S tim riječima je nakratko nestala i vratila se s užetom u rukama. Moje dvoje djece, tada je Amanda imala 14, a Roberta 15, i dalje me mrze što nisam bio uz njezin krevet kad je odlazila s ovog svijeta.

Kad se moja sestra vrati, odlučit ćemo što ćemo s tobom .""Molim te. Amanda je izašla iz tuša i nisam mogao ne diviti se njezinim stidnim usnama dok je hodala ispred mene. Učinio sam kako mi je rečeno. Odlučio sam se prijaviti, ali sam želio učiniti da izgleda da nisam voljan subjekt."Molim te", preklinjao sam je, "mislio sam samo na tvoju mamu i na to kako smo uživali u ovakvoj igrici. Nisam perverznjak. Najviše mi je neugodno u tvojoj prisutnosti; nemoj me više sramotiti u prisutnosti svoje sestre.""Čini se da si bio goli rob moje majke. NIKAD VIŠE."Rekla je."Rekao sam ti da mi je žao.

U međuvremenu sam se molio da dobro nacilja jer su mi jaja bila sasvim blizu mjesta na kojem je udarala. Očekivano, pobrkao sam dvije stepenice i natjerali su me da poližem svaku kap na drvenim stepenicama. Bilo je prilično teško u to vrijeme, dijelom zbog uzbuđenja što sam gola u njihovoj prisutnosti, a dijelom zbog pritiska skromnijeg koji mi se nateže na jaja."Što je mama radila kad si bio naporan i htjela te je mlitav?"upitala je Roberta."Ili me je trzala u svojoj prisutnosti, ili bi mi sama olakšala ili rukama ili ustima."Odgovorio sam."Pa, ne stavljam to prljavo sranje u usta."Ona odgovara dok je počela trčati njome gore-dolje moj tvrdi penis."To je opseg. Sam kod kuće donosi sjećanja na lijepe trenutke koje smo supruga i ja imali dok smo bili zajedno.

Roberta je razmislila na trenutak, a onda je rekla: "Nisu li to igračke koje se drže u onoj kutiji u maminoj spavaćoj sobi?""Pa ako mu nedostaju mama i njezine igračke, neću razočarati ovog čovjeka. Toliko sam se bojao da ću izgubiti taj posao da bez njegovih prihoda sigurno ne bismo preživjeli. Dozivao sam ih po imenu dok sam još glasnije kucao na vrata halle berry online dating. Kad god bih pokušao otvoriti usta, lupila bi me po jajima i govorila mi da šutim.
Od sada ćeš biti naš goli rob. Bilo je još teže jer moje kćeri nisu htjele znati za mene jer sam im ostavila majku na smrtnoj postelji. Nakon njenog odlaska život mi je bio prazan. Amandi je trebalo malo duže da doručkuje. Pogledala je u ogledalo i činilo se da joj se svidjelo ono što je vidjela. Počeo sam ponavljati situacije koje smo imali zajedno. Mogao sam nazrijeti njezinu lijepu okruglu zadnjicu i kad se sagnula da obuče papuče, mogao sam vidjeti njezin lijepi prorez i malene ružičaste stidne usne.

Osjetio sam grubo trljanje po jajima, saznavši da su to Amandine noge koje ih istražuju. Idem po kući radeći stvari koje je tražila od mene i s vremena na vrijeme prislonim tijelo na zid ili komad namještaja da stisnem jaja između njih i tijela pretvarajući se da me kažnjava 14. veljače brzi spojevi. Ovaj dio je prekinut na pola puta dok je njezine ruke udarale po mojim jajima koja su joj bila na putu.
Moraš obavljati i kućne poslove i ne očekuj više pomoći za nas."Ona je uputila."Savršeno.