Najbolja francuska aplikacija za upoznavanje

Bože, bilo je divno. Složio sam se. to je dobar osjećaj...
Za trenutak sam izašla iz svoje sobe odjevena u vrlo kratku i kratku majicu od špageta koja je mogla u potpunosti vidjeti moje teške grudi. Kako je njegov poljubac postao strastven, počela sam odgovarati. Aahh... Dok sam se polako odmotavao, sjetio sam se da su moji roditelji otišli iz grada zbog posla i da će se vratiti tek nakon dan-dva najbolja francuska aplikacija za upoznavanje. Sid ... Najbolji smo prijatelji i u istom razredu na fakultetu. Nosio je skupi crni džokej. Trebao je neke bilješke od mene i pitao me može li svratiti i uzeti ih. Počeo je imati ideje u glavi.
sada me molim te primi unutra."Bio sam šokiran. Nisam imala nikakve planove za taj dan, a nisam ni htjela izaći.

vjeruj mi."Složio sam se. Erotske slike u njemu učinile su me jako očajnim. Još sam bila u kućnom ogrtaču.
Zatim je polako ponovno počeo istraživati ​​moje tijelo i uzeo jednu od mojih bradavica u usta i nastavio stiskati drugu. Obje smo bile djevice i oboje smo to znale."Ne brini Anna, kunem se da te neću povrijediti... Počeo sam polako pregledavati.

Podigao ga je i listao stranice.Čak je i on imao vrlo erotične osjećaje. Bio je to Sid moj prijatelj iz djetinjstva. Nesvjesno mi je ruka otišla do desne grudi i počela sam je stiskati i stenjala od užitka. Kad je skliznuo u mene, zastenjala sam od boli."Jao Sid... Otvori oči...pogledaj me dok ulazim u tebe" Poslušala sam ga i otvorila oči.

Zatim je uzeo svoj alat u ruku i držao ga na otvoru moje vagine i uvjerljivo mi se nasmiješio.zatvorila sam oči."Nemoj to... U narednih 10 minuta zazvonilo je na vratima. Osjećala sam se vrlo lijeno ustati iz kreveta i uzeti vlastitu kavu. Odjednom je zazvonilo telefonsko zvono. Mogao sam to jasno primijetiti.

Polako je ubrzao korak i počeo se brzo kretati. Opet mi je bilo dosadno pronaći haljinu pa sam pomislila leći na sofu i čitati nešto prije nego što se dotjeram. Uhvatila sam ga i natjerala ga da čeka i pokretom očiju rekla sam mu da svrši u mene. Nastavio je kroz to prolaziti.
Bilo je vrlo opuštajuće nakon napornog rasporeda dana ranije. Na hlačama mu je bila velika izbočina. Njegova ruka počela je istraživati ​​moje tijelo i počela se igrati mojim sisama i stiskati ih. Zastenjao je od zadovoljstva dok su moje usne dodirivale njegovo meso.