Izlaziti s nekim koga ne volim

Bio sam na tebi začas, vratio se da te poljubim, ali s velikim intenzitetom.
B je posegnuo da pogladi svoju, a A se izgubila u svom svijetu na putu do drugog orgazma izlaziti s nekim koga ne volim. Izašli smo pod tuš, malo se osušili, a ti si zgrabio moj kurac da me odvedeš u spavaću sobu. Rezao si povrće, a ja sam ti prišao s leđa, stavio ruke na tvoje bokove i milovao ih.
Tuš je imao dvije glave tuša, po jednu na svakom kratkom zidu, pločice na tri zida i pun stakleni zid na četvrtom. To smo radili sve dok se A i B nisu vratili. Posegnuo si između mojih nogu i pomilovao mi kurac. Tvoje bradavice su se stvrdnule na moj dodir, odjednom vrlo osjetljive i željne više. Mazili smo se, trljali. Tako seksi.

Ispustio si dah. Dao sam lufu B-u i zamolio ga da te sapuna.

Više ne žudim za seksom."Uvijek sam se pitao kako bi netko skakao s večere na seks s drugima u blizini, ali to je bilo najbolja francuska aplikacija za upoznavanje. Meka koža mog kuraca bila je željna osjetiti tvoj zagrljaj.
A upitao je: "Što ti je tvoja voljena žena poklonila za rođendan?"Ubacio si se prije nego što sam odgovorio: "Za sve ove godine, on me je ikad tražio samo za jednu stvar: seks."A je napomenula da je od B svake godine tražila isti dar, ništa drugo. Ovo je bio moj rođendanski vikend. Na kraju sam umetnuo prst da se igram s tvojom g-točkom. Iznajmili smo kolibu s nekim prijateljima i već smo bili tamo nekoliko dana. Odmah."Tražili ste najbolje stvari.
Malo si podigao noge i ja sam kliznuo u tebi. Proveo bih nekoliko minuta na svaki i tvoje tijelo je odgovorilo.