Aplikacije za sastanke za dobre momke

Ako čujem da pitaš još jednu osobu za bilo koju ženu, poslat ću njihova tijela kući u dvadeset različitih kutija.""Kao znak vaše dobre volje, Rich, položit ćete 100 milijuna na bankovni račun koji sam uključio u ovu e-poruku."Ronald je nastavio govoriti, zastavši na trenutak prije nego što je nastavio."Ako ga ne dobijem u roku od dvadeset četiri sata, vratit ćete Amandu u komadiće. Beth je to koristila na video snimci večeras. Video je pokazao kako je Beth obukla crne štikle od tri inča i crni ovratnik. Wayne mi je pokazao da sjednem, a ja sam sjela u jedan naslonjač. Bilo je vrijeme večere i pet muškaraca je sjelo oko stola. Nakon videa sazvao sam obitelj nasamo, samo nas petero: ja, Penny, Julie, Isabella i Stephanie. Unutar nje su bile razne olovke i markeri, koji su virili do pola.

Ronald je zgrabio jedan, označio nešto na komadu papira, a zatim ga ponovno umetnuo. Oprostite što sam tako brutalan, ali morate znati da sam ozbiljan. Omega je, ne priznavši me, krenuo za njim. Morao bih proći kroz dva naoružana stražara ako bih trebao pobjeći aplikacije za sastanke za dobre momke. Naglasio sam svima da se pri tome moraju suzdržati. Počeo sam vrtjeti scenarije po glavi koji bi objasnili njihovo ponašanje.

Da je ovo svakodnevni tretman, na mjestu starijih bi dolazili novi tragovi i modrice. Ravno naprijed bio je još jedan hodnik koji se protezao deset stopa i dijelio se desno i lijevo besplatne stranice za upoznavanje windsor. Donekle mogu čitati s usana drugih ljudi, ali smo postale tečno čitajući jedna drugu. Pripitomio sam je, a ona se brine za sve moje potrebe.