Recenzije vojnih aplikacija za upoznavanje

Počela je zabijati kad sam otvorio oči. Unutra i van, unutra i van. Njegovi zubi stvaraju iskru koja se kreće direktno prema mojoj mački. Rekla mi je da ustanem i obučem se i da ćemo se dogovoriti za drugi sastanak. Njegov prst polako otvara moje usne mace dok putuje do mog klitorisa.

Zatim je pomicala ruke u malim snažnim krugovima do stražnje strane mojih bedara. Imala sam termin za terapijsku masažu za jutros, tako da su mi misli jurile!Nikada prije nisam imala masažu i prkosno sam bila u fantasy modu. Njezini su prsti ulazili i izlazili iz mene dok sam počeo stenjati sve glasnije i glasnije."Ahhhh.

Zatim se uselila k meni. Zatim je izvukla i prinijela mi remen ustima.
Masirala bi bliže mojoj mački pa opet dolje, gore-dolje. Njezini su prsti stisnuli i štipali moje bradavice.
Njezini snažni prsti počinju masirati moje grudi. Sišla je dolje i bacila mi noge preko ramena. Ali nikad nisam mislio da je to stvarno. Njezin topli vrući dah dodao je osjećaj da sam počeo stenjati. Ruke su joj vršile pravu količinu pritiska toplim uljem.

Lijepa priča. Srce mi je počelo brže kucati i znala sam da ću uskoro biti mokra recenzije vojnih aplikacija za upoznavanje. Njezine ruke počele su masirati moja stopala, toplo ulje je bilo nevjerojatno. Natjerala me da otvorim usta i natjerala me da dam glavu s remenom. Bilo je toplo i osjećao se nevjerojatno. Zatim se pomaknula na moje dupe obraze i raširila ih prstima.
Samo sam kimnuo. Dok sam to razmišljao, počeo sam osjećati njezin dah. Mogao sam osjetiti kako ću svršiti."Bože da.

Prekrasna priča, živopisno napisana. Ali nikada nisam to učinio kada nije bilo apsolutno nikakvih naznaka od strane klijenta da on ili ona želi da to počne, ili da se nastavi, ili da rezultira seksualnim otpuštanjem.

Odjednom sam osjetio kako mi dildo ulazi u macu. Uletjela je u mene i ukrala ga.