Soirée speed dating fontainebleau

Prije nekoliko tjedana odradili su dobar trening s navijačicom iz katoličke škole... O jebote, pomislila je Pamela u sebi dok se spremala nehotice prevariti svog muža.

Maggie je ukrala svoje mjesto u početnoj postavi košarkaškog tima.2. Naravno, imali su seks samo jednom u dva ili tri mjeseca, a njezin je vibrator bio glavni izvor orgazama, ali ona ga je i dalje voljela i nikada ga ne bi namjerno prevarila.

Pamela je bila ošamućena. to je bilo samo jedan manje nego tijekom cijelog njenog života do sada Gary na maturalnoj i nekoliko puta poslije, Hector njen dečko s fakulteta, veza za jednu noć i, naravno, njezin suprug William.

Napomena 2: Ako vas priča koja uključuje agresivni seks vrijeđa, nemojte ovo čitati soirée speed dating fontainebleau. Njezina jedina kći, koja nije zvala osim ako nije bilo hitne... Benny je to učinio i rekao, dok je njegov prst lako klizio unutar mame, tjerajući je da stenje u geg: "Sranje, već je mokra."Charissa se grubo nasmijala: "Stvarno? Želi li moja najnovija drolja neki tinejdžerski kurac?"Pamela je odmahnula glavom u bespomoćnoj negaciji dok su dva prsta klizila unutar nje, natjeravši je da ponovno zastenje...
Dio nje je vrištao: Odlazi, ali želeći se uklopiti i znajući da će, ako se ona i Charissa slažu, momčad igrati bolje, ostala je ime za više od prijatelja. osim Charisse koju opet nigdje nije bilo. "Siđi s mene", zahtijevala je Pamela dok je pokušala se s mukom ustati. Sjesti na majčino lice bilo bi zabavno. Sažetak: Osvetoljubivi tinejdžer dominira mamom da bi došao do kćeri. Vrativši se u spavaću sobu, Greg je već stavio svoj teret u MILF-u, koja je trajala manje od dvije minute, što je, nažalost, bio novi dugi rekord za njega, a na red je došao nogometni linijski igrač, Jonesy od tri stotine funti."Nije li to Maggiena mama?"pitala je butch lezbijka Sue."Jedna i jedina", odgovorila je Charissa, "iako bi mogla biti i nečija majka, za devet mjeseci. Bože, mrzila je svoju generaciju. Benny dvaput."O Bože", zastenjao je Greg, čim je gurnuo kurac u mokru pičku.

svih osam seniora gađali su joj pičku... Baš kad je Charissa odbacila uništenu spavaćicu u stranu i zagledala se u zgodne sise MILF-ice, začulo se kucanje na vratima."Sa mnom je Benny", objavila je Jenna prije nego što je dodala, "i Greg.""Uvedite ih", uzvratila je Charissa dok je namigivala vezanoj kujici i razdvojila joj noge."Dobro podšišana pička. ali ovo je bila nova."Tko je ona?"upitao je Greg, a nije ga bilo briga. "Odvedi me tamo," tražila je majka. TEŠKO."Znala sam da će ti se svidjeti", razmišljala je Charissa, gledajući neporeciv izraz zadovoljstva na MILFinom licu, iako ga je očajnički pokušavala sakriti."Teže, moli za to", Charissa je opet krivo prevela za vezanu MILF."Oh, jebote, ona ima tako čvrstu pičku", zastenjao je Benny, znajući da će ovo biti brzi zajebavanje."Vjerojatno puno paučine, prije večeras", nasmiješila se Charissa dok je niz nos gledala u stenjajuću MILF-icu ali ne za izlaske. Ne bi imalo smisla kucati, nitko to ne bi čuo iznad buke."Mogu li vam pomoći?"upitala je Charissa, a ovo je očito bila Maggiena majka.“Sigurna sam da je dobro”, rekla je Charissa i uključila svoj šarm, koji je obično radio s učiteljima i roditeljima."Dopustite da vam pomognem pogledati, u redu, gospođo Collins?"Pamela je bijesno pogledala plavu kuju i odbrusila: "Nema šanse."Udvostručila se kad se osjetila ugroženom: "A ti samo pričekaj dok ne razgovaram s tvojim roditeljima, mlada damo."Vjerojatno je gore u sobi mojih roditelja i čeka te", lagala je Charissa, želeći da odvede kuju na miru. Napomena 3: Zahvaljujući Texu Beethovenu, Robertu, Svi likovi imaju 18 godina i više."Stvarno?"upitala je Maggie, misleći da je Charissa ne voli."Definitivno", rekla je Charissa, već planirajući pokvariti slatki imidž ove premještene studentice.– Vrijeme je da postanemo bolji suigrači. i nikad nije nazvala ovako kasno navečer.“Prenoćište se pokazalo kao divlja zabava”, glasno je objasnila Maggie, gledajući oko sebe sve pijane tinejdžere, od čega je samo uzdahnula. pa vas molimo da glasate (PS morate doći do samog, samog kraja da biste vidjeli obrat radnje) Napomena 1: Hvala Rebecci što mi je dopustila da koristim njezino umjetničko djelo za ovu nestašnu priču koja je bila inspirirana jednog od njezinih brojnih epskih stripova... Naravno da nisu."Ozbiljno?"upitao je Benny. Istina je bila da je selidba tijekom njezine posljednje godine bila užasna...
Charissa je izašla i vratila se na zabavu. bilo je puno bolje od pornića. Pameline su se oči još više raširile od straha.Što se događa?Što mi ova kuja planira?Kako ću se izvući iz ovog nereda?"Što radiš?"upitala je Jenna, ovo je bilo puno luđe od većine Charissinih podvala."Sveži joj drugu ruku", naredila je Charissa, još uvijek nije sigurna kakav je njezin plan.
Imati staru torbu koja joj je prijetila u sebi Vlastita ju je kuća u trenu prevela iz mirne u bijes, iako je to vrlo dobro skrivala u svojoj slatkoj vanjštini. Impresioniran sam."I kad su se vrata otvorila, Charissa je naredila: "Drži te noge raširene, ili će ti dečki jebati tvoju kćer umjesto tebe."Vezana...