Intj upoznavanje i veze

Tako je bilo gotovo. Imao sam malo vremena prije sljedećeg kupca pa sam provjerio svoje poruke i dobio sljedeće: 'Imam malo vremena, volio bih provesti sat vremena s tobom. Je li stvarno pristala na ovo?Izgledala je skamenjeno."Pazi ovo, dušo", predavao je.
Rezervirao je pola sata i raznio ga kroz vrata za 5 minuta. Kad se naposljetku vratio na zemlju, upitala sam ga: "Da li se ikad spustiš na nju?"Nekako posramljen, rekao je: "Ne ulazim u to puno. Već sam isključio šetnju ulicom ili 'autoservis' kao preopasne i odlučio sam se za počasni najam sobe u motelu.Čist, razuman i lak pristup međudržavnom. Zatim me je okrenuo natrag i, još uvijek ga snažno, pljesnuo mi je po sisama, a ja sam posegnula kako bih stimulirala klitoris. Konačno, njezino se tijelo uzdiglo i ona je glasno rekla: "O moj bože, o moj bože, o moj bože!!!"Kako je euforija prolazila zagrlila me. Sviđa mi se to."I to se pokazalo kao podcjenjivanje jer je ubrzo zaboravio zašto je tamo, zaboravio je da je njegova žena tamo i izgubio se u jebanju sa mnom. Dvaput sam doživjela orgazam."Stvarno si dobra u ovome, djevojko, i prekrasna si intj upoznavanje i veze.

Od tada sam mu samo vodio obilazak moje imovine, provodeći većinu vremena jašući ga sve dok nije došao toliko da mu se zavrtjelo u glavi.“Dobro došao u čudesni svijet žena”, rekla sam mu dok je ponovno oblačio odjeću."Siguran sam da ćeš imati djevojku s kojom ćeš poželjeti voditi ljubav i barem znaš kamo sve ide. Jedan tip je poslao poruku: "Koji su tvoji 'specijali'?";izbrisati. Rezervirao je sat vremena, ali od početka sam mislila da nema šanse da može pratiti svoj bijes, ali prevarila sam se.
Oglas je glasio: "Nevjerojatno vrući spoj traži muškarce koji znaju što učiniti sa ženom. Dok sam pričala priču, izdrkala sam ga, na kraju ispalivši spermu uz moju ruku i prednji dio njegove košulje. Htio sam vidjeti kako je. Bila je prekrasna djevojka, ali bili su u braku tek šest mjeseci i prije toga imali malo ili nimalo iskustva dating traducir a español.
Pa, jedan način da ispunim dan, ali ipak želim više na kraju Dobra priča hvala. U 13:00 uhvatila sam tipa koji je želio povaliti svog djevičanskog sina. Spustio sam se do njezine mace i razmaknuo joj bedra i počeo raditi njezin klitoris.

Za završetak je objema rukama čvrsto omotao moje grlo i pustio bijesan jebač dok mi nije izvukao i položio spermu po donjem dijelu leđa. Ne smijem se miješati s grubim zajebavanjem ili čak s tipom koji je želio dominirati svojom partnericom, u čemu sam uživao u oboje.