Nepalske internetske stranice za upoznavanje

Preko različitih snimki BDSM-a, Michelle, mlada djevojka crne kose i probušene donje usne, objašnjava da je, nakon što je počela preispitivati ​​svoju seksualnost, ušla u dominaciju i da postoji samo toliko načina na koje možete imati seks s nekim i to postaje dosadno. Michelle pokazuje svoju sliku kada je imala plavu kosu i objašnjava da je išla na izgled Marilyn Monroe.

Neimenovana mlada dama kaže da samo zato što netko nosi crni ruž ne znači da je domina, ali ne znači da nije. Phoenix kaže da goth seks uključuje puno stvari koje bi mainstream ljudi smatrali čudnim ili pogrešnim.
Christa, starija žena s crveno-crnim bokovima i probušenim nosom, kaže da ju je kao mala bila jako seksualno uzbuđena filmom Alien i da je mislila da je stvorenje u filmu najseksi biće koje je ikad vidjela cijeli njezin život. Sljedeći segment je Goth Sex. Michelle objašnjava da postoje djevojke koje mogu izaći van, upoznati dečka, seksati se s njim i odmah svršiti i time su potpuno zadovoljne."To je super za njih, ali ja ne spadam nužno u tu kategoriju."Ona kaže. Ona objašnjava da je imati sigurno mjesto za vaše čudovište da izađe i igra se jedini način da budete stvarno, zdrava osoba. Christa kaže da ako idete u crkvu i pretvarate se da ne osjećate te stvari i zatvorite se u lijes u predgrađu s bijelom ogradom oko njega i nikada ne priznajete svoje unutarnje čudovište, da ono neće nestati;da tamo diže utege i postaje sve jači i dosadniji kao svaki zatvorenik.. Uvijek se osjećala kao da se ne uklapa i mislila je da djevojke koje hodaju okolo s crnom kosom izgledaju tako lijepo i tajanstveno. Kaže da nije htjela izlaziti kao njezine prijateljice, nije htjela ići u 'sladarnicu' s dečkom, već da ga je htjela vezati za drvo. Pojavljuje se redak s objašnjenjem: Goth State Of Mind i Phoenix, mladić s crno-crvenom kosom i probušenom donjom usnom, kažu da je goth više stav. Bila je vrlo razborita i nije znala puno o životu. Michelleina mama kaže da ne misli da je Michelle previše uključena u S&M, a Michelle kaže da njezina majka ljude koji se bave S&M smatra bolesnima i izopačenima. Kaže da je bila rastrzana između želje da to pojebe i želje da to bude. Gotičare, kao i sve druge, zanima duga seksualnih okusa, nastavlja ona. Na scenu je, kaže, ušla s osamnaest godina i počela izlaziti po klubovima.

Batman stoji pored lijesa i kaže "Večeras ne idemo u misionar. Pokušajmo nešto malo drugačije."Michelle priznaje da voli da je udaraju, da je vezuju i da voli ropstvo. Kaže da voli svoju mamu olakšati u čudnim stvarima koje ona radi. Clint kaže da ga pogađa prodiranje u psihu nepalske internetske stranice za upoznavanje. Michelleina mama kaže da je prvo bila faza Madonna, zatim faza grungea i najnovija je gothic faza. Prikazana je vezana: sjedi na klupi okrenuta prema drvenoj ploči ispred sebe, a zapešća su joj vezana užetom iza ploče. i kako bi se povezali s drugima. Zatim je prikazan, umotan u tkaninu poput mumije i s povezom na očima, a Michelle mu stavlja komad leda na grlo.
Objašnjenje sljedećeg segmenta: Michelle, frizerka, novost u gotskom seksu speed dating leatherhead. Dok to govori, prikazan je kako svoju djevojku Michelle umotava u plavi saran omot poput mumije. Program počinje izjavom o odricanju od odgovornosti koja glasi: Sljedeći program istražuje različite seksualne stilove života.
Christa kaže da si u stanju dotaknuti onaj dio sebe koji može pljunuti ženi u lice i nazvati je kurvom i reći joj da je bezvrijedno smeće.