Pametni naslovi profila za upoznavanje

U početku je smatrala da su parovi koji prisustvuju svingerskim zabavama svi bračni parovi prema ponovljenoj izjavi stranice da dopušta samo one u braku.

Tina je vrisnula od boli: "O moj Bože, tvoj kurac je tako velik. Bio je takav petak kada je njezin mužić bio odsutan u Chicagu i nije bilo šanse da se vrati prije subote navečer. Taj dan nije bila iznimka. Bio bi vrlo sretan upoznati te. "Tina je otvorila oči i zagledala se u Garyjevo čudovište koje je još uvijek uzdignuto i zapareno s natečenom glavom. Gary je polako postao nemiran okusiti novu macu. Kad god bi srela stranca, jedva da je nekoliko momaka moglo obuzdati svoje divljenje. Osjećala je kako joj je Gary odvezao noćnu haljinu i skinuo je s ramena da bi pao na pod. Jebi je kako želiš. Tina nije mogla trepnuti gledajući live emisiju jebanja na udaljenosti od kamena. Mogla je vidjeti, držeći tijelo uspravno, sklapajući noge na krevetu i držeći ruke na Garyjevim prsima, Monica je snažno pomicala struk gore-dolje na Garyjevu strašnom kurac i stenjala od zadovoljstva. Iako je Monica bila iz indijske obitelji koja je nekoliko generacija unatrag migrirala u Zapadnu Indiju, zaljubila se u Garyja, Afroamerikanca i udala se za njega.

Odjednom je začula zvuk mreškanja izvan svoje spavaće sobe, kao da je neki metalni predmet pao, a zvuku pada trebalo je nekoliko sekundi da potone. Tako da se to nije dogodilo. Stoga se nije vratila u svoju sobu što bi učinila u normalnoj situaciji, nego je krenula naprijed da bolje vidi jebeni par. Kao što znate, živimo daleko, oko 40 milja odavde. Gary, ti si veliki jebač. Dovršivši piće, Tina ih je odvela u sobu za goste nasuprot njezine spavaće sobe i vratila se u svoju spavaću sobu gdje su i njezin laptop i ogromni TV ekran radili u načinu štednje energije. Ova kontradikcija ju je zbunila i nije znala kako se nositi sa svojom seksualnom frustracijom. Radila je u odvjetničkoj tvrtki kao pravni savjetnik i ostala je jako zaposlena tijekom cijelog tjedna. Ali Monica je dotrčala kako bi je uhvatila za desno rame: "Bok Tina, zašto bježiš? Pridružite nam se. Otuda su je njihovi povici ekstremnog užitka vrlo brzo seksualno uzbudili, a njezina je maca ludo cijedila pametni naslovi profila za upoznavanje.
Gary, dođi, jebi me jako."Monica je znala da bi muškarac uživao u jebanju kada bi njegova partnerica u krevetu plakala zbog toga. Garry je znao signalizirati Monici s recepcije koja je bila u blizini njihove sobe pregrađene staklom. Tako da je trebalo čekati barem sat i pol. Osim prvih nekoliko godina braka, nikada nisu žudjeli za eksplozivnim seksualnim životom kakvom se inače upuštao bilo koji par njihovih godina.

Nažalost, moje slatko srce nije bilo u gradu. Dok se ona prisjećala, Monica i Garry sjedili su na sofi. Taj je prizor istog trena rasplamsao njezinu požudu i osjetila je da nijedna žena na svijetu ne može odoljeti iskušenju da uvuče ovo čudovište u svoju rupu za užitak. Monica je pogledala Garryja i upadljivo se nasmijala izlaziti s nekim tko nikada nije bio u ozbiljnoj vezi. Tako je Gary predložio da prenoći u obližnjem hotelu. Bilo u petak navečer, Tina je poželjela svog supruga Sunnyja da ode, jer je to bila njezina noć u kojoj će uživati ​​sama.