Noah izlazi s Kylieinom prijateljicom

Pronašavši glatku policu od granita tik uz stazu, sve sam odložio, otvorio pokrivač i raširio ga na stijenu. Zatim idemo uz stepenice do staze i okolo na istočnu stranu vrha. Već sam se obukao, skuhao kavu i spakirao auto. Znajući kako su tvoje bradavice povezane s tvojom macom, zadirkivam ih s većim entuzijazmom. Izađeš iz spavaće sobe i kreneš prema vratima koja ti držim otvorena."Imam kavu za nas kad stignemo."Dok hodaš vani, hladan zrak te preplavljuje i na trenutak vidim iznenađenje na tvom licu noah izlazi s Kylieinom prijateljicom. Obje moje ruke sada pokrivaju tvoje pune grudi. Pridružiš se njihovom zboru ali iz sasvim drugog razloga. Stavio sam ruku na tvoje rame, "Znaš da će ti biti žao ako to propustimo."Okrećeš se meni. Spuštam ruke do tvog struka, hvatam palčeve za pojas tvojih kratkih hlača. Moje se usne zarivaju u tvoju kosu pored tvog uha.– Izvadi termosicu između nogu.Čujem tvoje cviljenje dok me pokušavaš ignorirati."Odmah pomakni termosicu!"Stisnem ti bradavice s obnovljenom snagom da privučem tvoju pozornost, dovoljno snažno da te nakratko vratim iz veselja u bol.

Sada dovoljno visoko na nebu, jarke sunčeve zrake kupaju nas i konačno čine našu čahuru topline nepotrebnom. Par koji sjedi samo nekoliko stopa od nas počinje ooh i aah nad sunčevom svjetlošću koja ispunjava svijet ispod nas. Otvarajući termosicu, punim poklopac koji služi kao šalica, para se diže uz aromu svježe skuhane kave.predajem ti ga."Evo, tebi ovo treba više nego meni."Još jednom, ne mogu se prestati smijati dok uzimaš šalicu i držiš je u obje ruke. Ogoljeno meso, tako glatko i privlačno, mami me, i uskoro vidim tvoju bradavicu stvrdnutu uz moj dlan. Ispružim ruku i navučem tvoju majicu natrag preko tvojih grudi.
Sa svakim okretom na kojem se penjemo na planinu, možemo vidjeti daleka svjetla ranojutarnjih ustača raspršena po zamračenom krajoliku. Meni, a vjerojatno i svakome tko slučajno pusti pogled na nas, postaje očito da radimo više od gledanja izlaska sunca. Ovo je bila sjajna prva prijava. Uzimam po jednu bradavicu između prstiju svake ruke i počinjem ih uvijati i igrati se s njima.

Osjećam kako je tvoja energija usredotočena na tvoju mačku, moje prste u tebi, moj palac razbija tvoj klitoris intj upoznavanje i veze. Telo ti se trzamene kao cijelo tvoje biće proždire vatra tvog orgazma. Mislio sam da je vaša priča romantična i VRUĆA!Jako jako uživao.. Opet i opet osjećam kako se grčiš dok se konačno ne otopiš u meni, umoran od nemira u sebi. Mnogi su zalazak i/ili izlazak sunca na koje sam bio previše uključen da bih ih primijetio!Neke od tih ružičastih gromada pružaju zaklonjena i neugledna mjesta. Ne trebaju mi", ukazujući na trenirku i hlače.– Vani je prohladno, bit će ti drago da ih imaš."Nuh uh, znam kako ovdje postaje hladno... Prije nego što je Bluenose pristao, podijelili smo mnogo više!!Vrlo senzualni izlet diskretnog užitka.

Moj palac pritišće tvoj klitoris dok se moji prsti upijaju u tvoju mokru brazdu."Da, naravno, dobro smo. Osjećam kako tvoj orgazam počinje dok tvoja maca pulsira o moju ruku. Dok ti sjediš, ne mogu ih više vući.

Konačno stižemo na vrh i dolazimo do prvog slobodnog parkirnog mjesta. Podižem pokrivač koji leži s obje strane nas i navlačim ga preko tebe, s desne i lijeve strane, držeći ga u rukama dok rukama kružim oko tvojeg struka.– Eto, to je puno bolje. Nikada prije nisam učinio ništa slično i ne možete razumjeti odakle to dolazi.
Ne mrdaš se, vjerujući da ću dopustiti da tvoj nedostatak odgovora postane moj odgovor.