Najbolja internetska stranica za upoznavanje irska

Ništa od ovoga nije mogla sakriti, osim što je odvukla kauč u šumu i zapalila ga. Nasmiješila se."To je dobro."Ponovno je opkolila svog muža. Ispričajte me, ja sam ovdje prilično zauzet, a, hm, pretpostavljam da ste i vi?"Trixiein izraz lica postao je neugodan poluosmijeh."'K, uh, hvala.""Imam, oprosti, koliko imaš godina?"rekao je Andry.“Pa, baš sam jučer napunila osamnaest godina”, rekla je Trixie."Mi smo imali tu zabavu tamo. Svrši dvaput prerano, sramota sudbine.

U svakom slučaju, kakvi su tvoji planovi za danas, Trixie?""Donijet ću mi besplatno. Kad ga je Esme ponovno pustila, njegov kurac je čeznuo za njom."Samo sam mislila da ću te nagraditi za sav tvoj jučerašnji naporni rad", rekla je Esme.

Uzdahnuvši, pomirena sa sudbinom, Trixie je ponovno sastavila svoju zavezanu majicu i kratke hlačice što je bolje mogla. Uvukla je svoje znamenke unutra. Premda se osjećalo pogrešno razmišljati o drugoj ženi, čak i onoj iz glupog sna, Hugo je pronašao svoju inspiraciju i namjeravao ju je iskoristiti najbolja internetska stranica za upoznavanje irska. Kondomi su, smatrao je, pola njegovog problema. Peck je moje vjenčano ime, ali više volim da me oslovljavaju mojim skraćenim imenom od prve godine fakulteta i mojim... Ali sada...
"Ja, mora da sam odvojio sekundu. Crvena kosa visjela je gotovo do njezina velikog, blijedog dekoltea."Pa, zdravo", rekla je slatko-slatkim južnjačkim naglaskom.– Ti si sigurno moj novi susjed. Prošlo je više od godinu dana od prvog poglavlja i netko je skinuo svoj lijeni rep da nastavi s mojom pričom noah izlazi s Kylieinom prijateljicom.
Reci mi, Trixie-Lynn Amber."Sada se Trixie naljutila."Onda pretpostavljam da se ovako odijevam jer želim.