Stranice za upoznavanje izvan zemlje

U svim razgovorima nikada nije bilo nagovještaja da bi ona ikada krenula dalje. Tada se dogodilo neočekivano. Starica iza paravana jedva je govorila engleski i to nije izazvalo nikakvu uzbunu. Ako samo tražite seks;prijeđite na 1. Jednom je priznala da je priredila sretan završetak ili dva, ali zapravo samo dečkima s kojima je hodala. Cijelo vrijeme je otkrivala neke bolne točke za koje nisam ni znao da ih imam.
To jednostavno nije bilo za mene. To je bilo lijepo. Okrenula se i preselila u svoju kupaonicu kako bi se istuširala. Bila sam oduševljena što sam se razgolila;iako sam dobio neodobravajući pogled od svoje žene."To je izopačeno", bilo je sve što je mogla reći.

Ostalo me je na miru. Bio sam depresivan.
Njezine su priče bile divlje i uzbudljive i poželio sam da ih živim s njom. Sviđaju se detalji lika i izgradnja stranice za upoznavanje izvan zemlje. Je li bila u iskušenju?Činilo se malo čudnim, ali stekao sam jasan dojam da je ozbiljno razmislila o mojoj fantaziji. Zakolutala sam očima, zavukla se pod plahte i gotovo odmah počela odlutati.

Zamišljao sam kako miriše i okusi. Priznajem da sam bio zapanjen. Možda bih mogao dobiti taj "sretan kraj". Nisam znao što je to IT bend, ali sam bio sretan što ona radi u tome. Bez upozorenja, ručnik je pao.
To se nastavilo otprilike godinu dana. Travis je bio žensko. Kakva šteta. Bolila su me leđa, noge i zglobovi. Ovo je bio tako izvrstan način da dobijem terapiju koja mi je bila potrebna – i psihičku i fizičku najbolja internetska stranica za upoznavanje irska.