Online upoznavanje za mlađe

Prekida usisavanje svojih usta na njegovu kitu, podiže pogled prema njemu i lukavo mu se smiješi."Što će ti biti potrebno da kažeš da? Lijepa, tijesna mala maca?"Ooh, djevojka točno zna što tata želi online upoznavanje za mlađe. On je strastveni trkač i čak je pretvorio veći dio podruma u njihovoj velikoj kući u prostoriju za vježbanje s više opreme nego što bi ikome bilo potrebno. Ona nježno izvlači novine iz njegove ruke i stavlja ih na stol stranice za upoznavanje izvan zemlje. Kad je devetnaestogodišnja Brittany prošle jeseni otišla na koledž, bila je slatka, ali se nosila na netaknuti način.

Počinje ljubiti i lizati svako malo otkrivene kože. Vidi kako mali prorez blista od njezine vlage. Zgrabi šaku kose i povuče joj glavu unatrag."Ti dečki s fakulteta uče te kako to podnijeti grubo?"On pita."Da, tata; izmjenjivali su se sa mnom dok više nisam mogla izdržati", kaže ona između udaha.

On je nestrpljiv dobiti jednu besplatno i zadirkivati ​​njezinu bradavicu;tjerajući je da se migolji.“Još nisam siguran da ti potpuno vjerujem”, zadirkuje je."Dokaži."Posegne i zavuče ruku u njegove pidžama hlače. Sada ima slatku malu tetovažu cvijeta na gležnju i blistavi dijamantni prsten na trbuhu. Uživajte!*** Napomena urednika: Oznaka poglavlja dodana je nakon natječaja kako bi autor mogao nastaviti priču. A dječak je Jack primijetio. Duboko zariva nos i udiše njezin prekrasan miris. Zavodi li vlastitog očuha kako bi dobila ono što želi?Tako nestašan mali trik koji je naučila dok je bila daleko."Molim te, tata?"Teško proguta i konačno odvoji pogled od njezinih sisa. Ona se brzo prevrne i zabode svoje savršeno malo dupe koliko god može. Njegov penis je tako tvrd i vruć.Čini mi se kao da je imala tolike frajere koje je imala na koledžu.

Beth je te noći bila jedna sretnica. Krevet lupa o zid;nadstrešnica zvecka pri svakom snažnom udaru."Bila sam tako loša djevojčica. Bila je mala djevica koja se čuvala za tu posebnu osobu.

Jack je snažno pumpa. Beth je počela imati problema sa slikom tijela kada je njezina kći Brittany ušla u pubertet i počela se pretvarati u mladu ženu.

Možda ima četrdeset devet, ali ostaje u odličnoj formi. Izgleda da su je ti dečki dobro naučili. Majica je dovoljno uska da vidi obrise njegovih prsa i trbušnjaka."Tata, mogu li te nešto pitati?"kaže Brittany dok se spušta niz stepenice i ulazi u kuhinju. Njegova supruga Beth je nokautirana uz pomoć bezbrojnih plastičnih operacija.

Išli su u odvojene škole i nisu bili svjesni međusobnih života. U kratkom tjednu koliko su oba djeteta bila kod kuće, čini se da stvari dobro teku. Ne može se više suzdržavati. Ona se popne ispod stola, stane ispred Jacka i podigne spavaćicu tek toliko da on vidi njezinu glatku brežuljku.
Bila je prelijepa žena kad ju je upoznao prije deset godina, ali starenje nije previše prihvaćala. Srce mu se ubrzava, a disanje ubrzava. U subotu ujutro Beth je rano otišla posjetiti svoju sestru. Njezina su prsa sada potpuno vidljiva bez ikakvih prepreka osim one prozirne spavaćice."Kako da znam da ti mogu povjeriti svoju bebu?"On pita.– Nisam baš siguran da je to dobra ideja. Stavlja joj ruke na glavu dok se pretvara u pohlepnu kuju;ližući i sišući svaki centimetar njegovog kura koji joj može stati u usta. Njegove ruke miluju i cijede njezine malene, ali živahne sise kroz meku tkaninu.