Ljubavne samce besplatno web mjesto za upoznavanje

Tek nakon što se konačno odjenuo za večer u koju je krenuo. Pogled mi se zamaglio dok sam sve više i više njegova motka uvlačila u svoju macu.. Da ne spominjem činjenicu da nije bilo šanse da ću prvi put upoznati njegovu obitelj s pušenjem daha."Čovječe, to mi je trebalo", gugutao je Cooper, "jedva sam mogao spavati sinoć da sam bio tako nervozan.""Nervozan si", rekao sam s četkicom za zube još u ustima, "Je li ti toliko neugodno od mene?"Znao sam što je htio reći, ali za mene je dan bez cinizma bio dan bez zraka ljubavne samce besplatno web mjesto za upoznavanje. Nabijala sam bokove o Robertove prste, tjerajući njegove prste dublje u sebe."Jesi li ti špricer", šapnuo mi je Robert na uho, "ili možda ni ne znaš, možda te nitko prije nije doveo do te točke."S tim što sam bio potrošen, cijelo mi se tijelo razbilo u zavoje dok je moja maca eksplodirala u najnevjerojatnijem orgazmu u mom životu. Problem je bio u tome što je bio sitan čovjek. Kad sam se vratila, ne znam koliko je prošlo, ali Robert me još uvijek nasilno pipao prstima i još mi je maca gorjela... Opet me ošamario, a bokovi su mi opet pokleknuli. Kimnula sam i počela bokovima mljeti u njega."O da, samo tako", zastenjao je, "jaši me kurvo, jaši moj kurac kao da sutra ne postoji."Nabijao sam i trzao kukovima tako snažno da sam se kretao gujući koljena na tepihu. Upravo sada sam poželjela da to nikad nije otkrio. Ovo se temelji na jednom od mojih omiljenih stripova.
Bila sam izvan Robertove moći. Naravno da smo bili 2 kata gore i dolje u dugačkom hodniku, ali nisam bio toliko siguran da me ne čuju, a da su čuli ništa ih ne bi spriječilo da dođu provjeriti kako smo."Ali onda to ne bi bilo ni približno tako zabavno", rekao je dok je prstima prevrtao naprijed-natrag po mojoj mački. Njegova je ruka lagano stisnula moje bedro. Osvrnula sam se i ugrizla se za usnu.
Ovdje smo bili dovoljno daleko da nitko dolje ne bi čuo ništa u što sam bio siguran. Osjetila sam kako se njegov masivni penis gura o moje zidove. Obliznuo je usne i osjetila sam kako mi stopalo bez cipela dodiruje gležanj.
I dalje je zurio u mene, samo što je ovaj put bilo drugačije. Boljelo me kao ništa što sam doživio prije ili poslije.
Odjednom je stao. Vjerojatno sam jedina osoba na svijetu koja je škakljiva po guzici, a iz nekog nepoznatog razloga, kada me netko poškaklja po guzici, to odašilje trzaj čistog užitka koji proleti mojim tijelom.